2019. december 08.

Megosztás:

A tiszta környezet és tiszta levegő, ugyanolyan fontos az egészséged szempontjából, mint a tiszta valódi ételek, amiket a tányérodra teszel.

Ma három olyan tippet hoztam neked, amivel az otthoni környezeted levegőjét egyszerűen toxinmentesítheted.

Nézd meg azt a három pofonegyszerű tippet, aminek a segítségével megtisztíthatod az otthonod levegőjét a mérgező toxinoktól.

A cikk folytatásához görgess lejjebb

Első, esszenciális tippem

Az első tippem, hogy ha a levegőd tisztításáról van szó, hogy soha, soha, soha ne használj szintetikus illatosítókat. Az autós illatosítóktól kezdve, az automatára állítható spriccelősökig nagyon széles a kínálat, de ha nem akarsz folyamatos méreganyag felhőben úszni, ami káros a hormontermelő szervekre nézve is, akkor mindenképp kerüld el ezeket.

Helyette szellőztess gyakran, és ha szereted az illatokat, akkor párologtass kizárólag természetes növényi esszenciákat. Párologtatásra használhatsz diffúzort, de az is nagyon jó, ha egy kevés tisztított vízbe csepegtetsz pár cseppet egy tálkában, és kint hagyod párologni, vagy akár ráteszed a radiátorra.

A levendula olaj elpárologtatva segít megtisztítani a levegőt a vírusoktól és baktériumoktól. Ez az aromaterápiás tipp a cseppfertőzéssel terjedő betegségek elleni védekezésében is sokat segíthet.

Kizárólag természetes növényi esszenciákat tartalmazó olajokat használj.A szintetikus illatanyagok ugyanis az EWG amerikai nonprofit Környezetvédelmi Munkacsoport jelentése alapján toxikusak, ezeket mindenképpen kerüld.

Én a 100%-ban természetes növényi esszenciát tartalmazó doTERRA levendula esszenciát használom.

A növények ereje

A zöld leveles növények erejét nem csak a tányéron, a zöldségmatek elvei között tudjuk alkalmazni, hanem a lakásunkban is. Természetesen itt másfajta zöld levelesről lesz szó, jelen esetben a vitorla virágról!

Ez a liliomfélékhez tartozó növény nagyon sokat tud segíteni az otthoni levegőd megtisztításában. Tudjuk, hogy minden növény oxigént termel a fotoszintézis során, de a kutatások szerint a vitorla virág a levegőben lévő szennyező anyagokat is felszívja, mint például a benzol, a formaldehid és a triklór-etilén.

Ezt a tényt még a NASA kutatásai is megerősítették. 19 különféle szobanövényt teszteltek, és a vitorla virág került ki nyertesként a kutatásból, mint a leghatékonyabb növény a leggyakoribb illékony szerves vegyületek megkötésére.

Ez a szobanövény tehát nem csak szép dísz lehet a lakásodban, de még a levegő megtisztításában is segíteni fog!

Negatív ionok – csak pozitívan!

A harmadik tippem a levegő megtisztítása az elektroszmogtól. A szellőztetés itt is sokat segít, de egy sólámpa is nagyon hasznos tud lenni.

A sólámpák természetes negatív iongenerátorokként működnek, ionizálják a légkört, és elősegítik az EMF-sugárzás, az elektroszmog semlegesítését.

Az ide vonatkozó extra haladó tippem, hogy szerezz be egy HEPA filteres légtisztító berendezést, amiből szintén találsz olyan fajtát, ami nem csak a levegőt szűri, de mellette még ionizálja is, így az összes fenti tippet egyszerre tudod kipipálni az otthoni levegő haladó toxin mentesítésére vonatkozóan.

Ahogyan látod azonban, a fenti három pofonegyszerű tipp segítségével is nagyon sokat tehetsz, hogy megtisztítsd az otthonod levegőjét a mérgező toxinoktól, és tiszta levegőt varázsolj a saját környezetedbe.

Szeretnél még többet megtudni arról, hogyan tudod más természetes módszerekkel is támogatni az immunrendszeredet, hogy visszaszerezd a vitalitásodat?

Az AJÁNDÉK Vitalitás műhely tréning-sorozatban megmutatom neked.

Várlak szeretettel!

Hasonló cikkek

>