2019. december 15.

Megosztás:

Hogyan csökkentsd az ételeidbe kerülő méreganyagokat?

A mai blog videóban megmutatom, hogy én milyen eszközöket használok, hogyan igyekszem toxin-mentessé tenni a konyhámat. 

Nézd meg ezt a három egyszerű tippet, aminek a segítségével te is csökkenteni tudod a saját konyhádból az ételeidbe kerülő potenciális toxinok számát.


A cikk folytatásához görgess lejjebb

A konyhai edényekből, eszközökből és tároló dobozokból is kerülhetnek káros toxinok az ételekbe. Ezek a méreganyagok nem csak az anyagcserére, de a hormon-háztartásra nézve is károsak lehetnek, sőt összefüggésbe hozhatók számos krónikus és degeneratív állapot kialakulásával.

  • a műanyag fóliákból az ételekbe kerülő ftalátok,
  • a műanyag dobozokból beszivárgó biszfenol,
  • a tapadásmentes teflon serpenyők melegítése során felszabaduló mérgező gázok,
  • az alumínium edényekből és fóliákból bekerülő toxikus fémek

mind-mind olyan potenciális mérgek, amelyeket mindenképpen érdemes elkerülnöd.

Ha te egészségtudatosan már eleve figyelsz a tiszta, toxinmentes étkezésre a minőségi alapanyagok beszerzésével, akkor az ételek elkészítése során se juttass be toxinokat az ételedbe!

Szeretnél még többet megtudni arról, hogyan tudod más természetes módszerekkel is támogatni az immunrendszeredet, hogy visszaszerezd a vitalitásodat?

Az AJÁNDÉK vitalitás műhely tréning-sorozatban megmutatom neked.
Várlak szeretettel!

Hasonló cikkek

>