Hogyan csökkentsd az ételeidbe kerülő méreganyagokat?
A mai blog videóban megmutatom, hogy én milyen eszközöket használok, hogyan igyekszem toxin-mentessé tenni a konyhámat.
Nézd meg ezt a három egyszerű tippet, aminek a segítségével te is csökkenteni tudod a saját konyhádból az ételeidbe kerülő potenciális toxinok számát.
A cikk folytatásához görgess lejjebb
A konyhai edényekből, eszközökből és tároló dobozokból is kerülhetnek káros toxinok az ételekbe. Ezek a méreganyagok nem csak az anyagcserére, de a hormon-háztartásra nézve is károsak lehetnek, sőt összefüggésbe hozhatók számos krónikus és degeneratív állapot kialakulásával.
- a műanyag fóliákból az ételekbe kerülő ftalátok,
- a műanyag dobozokból beszivárgó biszfenol,
- a tapadásmentes teflon serpenyők melegítése során felszabaduló mérgező gázok,
- az alumínium edényekből és fóliákból bekerülő toxikus fémek
mind-mind olyan potenciális mérgek, amelyeket mindenképpen érdemes elkerülnöd.
Ha te egészségtudatosan már eleve figyelsz a tiszta, toxinmentes étkezésre a minőségi alapanyagok beszerzésével, akkor az ételek elkészítése során se juttass be toxinokat az ételedbe!
Szeretnél még többet megtudni arról, hogyan tudod más természetes módszerekkel is támogatni az immunrendszeredet, hogy visszaszerezd a vitalitásodat?
Az AJÁNDÉK vitalitás műhely tréning-sorozatban megmutatom neked.
Várlak szeretettel!