Megosztás:

Hiszek benne, hogy az egészség a valódi alapozás mindenhez, amit csak el akarsz érni az életben. Egy 10-es skálán nem tudsz 10/10-es szülő lenni, vagy 10/10-es vezető, soha nem fogod elérni a 10/10-es szintet az élet egyik területén sem, ha csak 7/10-es szinten van az egészséged.

Sokan, ha 7/10-es, vagy még ennél alacsonyabb szinten is van az egészségük, a konvencionális egészségügy definíciója alapján még akkor is egészségesnek lesznek titulálva.

Az egészség sokak szemében pusztán a betegségek hiányát jelenti…

Ha pedig valakit valamilyen betegséggel diagnosztizálnak, akkor rendszerint valami olyan megoldást, gyógyszert kap, amit ha egy egészséges embernek adnának, az megbetegítené, de neki, az ő betegségére ez egy tüneti kezelést jelent. 

Márpedig ez az egész felfogás abba a tudatba sodorja az embereket, hogy valami gond van velük. Hogy valami nem jól működik a szervezetükben. Ahol azt gondolják, sőt elhiszik, hogy tehetetlenek, hiszen rossz géneket örököltek. 

Márpedig minden sejtünk tökéletességre született! Egyik emberi sejtnek sem kell elmagyarázni a születésnél, hogy mi a feladata. Belénk van építve a tökéletes működés kódja! 

A probléma gyökere abból ered, hogy megkaptad a saját tökéletes potenciállal rendelkező testedet, amit senki nem tanított meg, hogy hogyan használd. 

Tetézi a problémát, hogy toxikus környezetben élünk. Mérgező környezeti hatások vesznek körül, beleértve az ételeinket, a vizeinket, a levegőt, a gondolatainkat, sőt akár az emberi kapcsolatainkat is sajnos. Minden, ami körülvesz minket, belülről teszi tönkre a szervezetet, márpedig az egészséget csak belülről kifelé tudjuk megteremteni, felépíteni és fenntartani! 

És ez az, amire a Funkcionális Medicina elvei mentén dolgozó szakemberek meg tudják tanítani az embereket! Visszaadni mindenki kezébe az elveszett ‘használati utasítást’ a saját, tökéletes potenciállal működő szervezetéhez! 

Visszaadni a szervezet öngyógyító képességébe vetett hitet, és segíteni abban, hogy megtanulj olyan gyakorlati módszereket, amivel újra képes leszel kiaknázni a beléd épített tökéletességi potenciált! 

Ha téged is érdekel a Funkcionális Medicina holisztikus, rendszerszemléletű megközelítése, akkor kövess engem, mert ezen a csatornán itt erről tudsz tanulni tőlem.

Köszönöm a figyelmed, a nevem Kokavecz Katalin, az Autoimmun sorsfordító program könyv szerzője, a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogram és a Funkcionális Medicina elvein alapuló szakmai mentorképzés alapítója vagyok.

Hasonló cikkek

>