Megosztás:

Amikor ezt olvasod, már javában zajlik az Ehető Vadnövények Tanfolyam indító workshopja Budajenőn, amiről ha lemaradtál volna, akkor olvass tovább. És akkor is olvass tovább, ha érdekelnek a természetből ingyen fellelhető ehető vadnövények, amik egy teljesen új, királyi módon tápláló valóságot nyithatnak meg az életedben, ahogyan nekem is tették. 

Hatalmas megtiszteltetés most egy olyan nemzetközi szakértőt személyesen itt üdvözölni kis hazánkban, aki az ehető vadnövények igazi “nagy öregje”, már több mint 25 éve a téma első számú oktatója Finnországban. 

Jouko Kivimetsä szakmai közreműködésével juttatjuk el most hozzád is ezt az ősi bölcsességet, életmódot és gondolkodásmódot, amit a vadnövényekhez és velük a természethez való kapcsolódás jelent. 

Budajenő csodás természeti környezete és a Patikakert paradicsomi helyszíne biztosít lehetőséget nekünk most arra, hogy az Ehető Vadnövények Tanfolyamon keresztül, téged is bevezessünk ebbe a királyi módon tápláló új valóságba.

Íme egy pár kép a kulisszák mögül, amivel a kurzus gyakorlati elemeihez készülünk ezekben a napokban! 

És ha az indító Workshopról lemaradtál volna, ne aggódj, mert egyrészt ezt az alkalmat rögzítjük videóra, másrészt pedig a 6 modulból álló kurzus egyébként teljesen ONLINE.
Ha szeretnél, még mindig tudsz csatlakozni ide kattintva: https://medkozpont.hu/ehetovadnovenyek-kurzus/

Ehető vadnövények banner

Hasonló cikkek

>