TÁMOGATÓI FÓRUM

Szeretettel üdvözöllek a TÁMOGATÓI csoportban!

A csoport szabályai mellett ismerkedj meg a MED mentorcsapattal és további segítőinkkel. A MED Mentorcsapat oldal nevében érkező #mentor válaszokat a MED mentorcsapatától, közös munka eredményeképp kapod.

A csapat jelenlegi tagjai:

Marton-Tóth Eszter, Vég Edina, Simon Mariann, Havancsák Izabella, Mong Nóra Márta,  Semperger Judit, Kis-Vidéki Henrietta, Móri Judit, Kiss Noémi, Kovács Noémi, Kokavecz Katalin, Papp Szilvia Katalin

A mentorcsapat további kiváló segítői

SEGÉD-MENTORAINK, a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai felnőttképzés tanúsított mentorai:

 • Csősz Andrea
 • Hegedüs Eszter
 • Dr. Kökényné Környei Réka
 • Merklné Piros Manuéla
 • Békési Csete Orsolya
 • Horváth Ildikó
 • Ozvald Imola
 • Ungvárné Héder Éva
 • Szakály-Erdei Anita
 • Wilmek Krisztina
 • Mucsi Zsuzsanna
 • Laczkóné Huszka Zsuzsanna
 • Visnyeiné Bede Krisztina
 • Mikecz Zsuzsa
 • Dr. Győrffy Zsuzsa
 • Sinka Éva

A MED mentorcsapat és a segéd-mentorok mind azon vagyunk, hogy támogassunk az utadon és segítsünk a sorsfordításban! 

A csoportszabályokat itt találod röviden:

https://www.facebook.com/groups/227782747766737/about/

Kérlek, hogy szánj pár percet arra, hogy részletesen is elolvasd ezeket a pontokat, hogy megismerd a csoport működését és a mentori segítségnyújtás lényegét! Ezeknek a szabályoknak a kölcsönös betartása segít fenntartani a támogató légkört itt a Támogatói csoportban.

Mentorként tanítunk, információkat adunk át neked
Ami itt elhangzik, amit leírunk, tanítás. Nem írunk elő neked kezelést és nem is diagnosztizálunk. Azt tanítjuk, hogyan vedd vissza az irányítást és ültesd át a gyakorlatba a tanultakat. Az úton te fogsz végigmenni, mi pedig fogjuk a kezedet.

Online tudsz kérdezni a zárt támogatói csoportban
Kérdezni itt a csoportban tudsz, illetve a mentorokkal négyszemközt egyéni konzultációkon, valamint a havi online csoportos konzultáción. A havi, csoportos mentorkonzultációra az azt megelőző pénteken érkező 'heti riport' emailben található űrlapon keresztül tudsz kérdést beküldeni. Ha részt tudsz venni személyesen a konzultáción, akkor élőben is át tudjuk beszélni az aktuális témádat. A havi konzultációkról készül felvétel, így vissza tudod nézni akkor is, ha nem tudsz jelen lenni.

Csoportos mentorálás: mások kérdéseiből tanulhatsz
Nem vagy egyedül, másokban is felmerülnek ugyanazok a kérdések. Itt a csoportban mindenki látja a másik kérdését, így tud a másikéra adott válaszból ő is tanulni. Nincs rossz kérdés! Mi itt mindannyian ugyanabban a cipőben járunk! A felmerülő problémáidat mind megértéssel és szeretettel fogadjuk! Oszd meg bátran te is a tudásodat, segítsd a többieket a tanulásban! Ha mégis úgy érzed, hogy kényes a témád, akkor használd a Név nélküli bejegyzés funkciót a csoportban.

Folyamatos támogatást és segítséget kapsz
Törekszünk mielőbb válaszolni a feltett kérdéseidre. Hétköznapokon (hétvége és ünnepnap kivételével) 48 órán belül szoktunk válaszolni. A személyes támogatás a MED mentorcsapat által adott választ jelenti, ami nem mindig az én (Kokavecz Katalin) személyes jelenlétemet.

Használd a #mentor előtagot, ha mentortól kérdezel
Ha kérdezel, akkor figyelj arra, hogy MINDEN TÉMA KÜLÖN BEJEGYZÉS (POSZT) alá kerüljön. Ne kérdezz oda nem passzoló témában más posztja alatt, inkább új bejegyzésben tedd fel a kérdésedet. A könnyebb visszakereshetőség végett jelöld a témádat # jellel: #téma Ha mentorcsapat segítségét szeretnéd kérni, használd a #mentor hashtaget.

Használd a keresőt!
Az évek során hatalmas tudásanyag gyűlt fel itt a csoportban. Érdemes először a csoport keresőjébe beírnod a kérdéseddel kapcsolatos kulcsszavakat, mert gyorsabban választ találhatsz.

Kezdd a kérdésedet pozitívummal!
Természetes, hogy a Támogatói csoportba kérdéssel, problémával érkezel, azonban ha mindig csak ezekre tesszük a fókuszt, akkor borongós tud lenni a légkör. Ezért is kérjük, hogy kezdd mindig valami #pozitív gondolattal. Ha egyetlen pici dolgot tudsz találni, amiért hálás vagy, ha meglátod a jót, ha tudtál tenni egy aprócska lépést előre és ezt megosztod a közösséggel, akkor már sokat tettél azért, hogy pozitív legyen a csoport hangvétele.

Hirdetések és a kéretlen tartalmak
Reklámot/promóciót csak az adminokkal történő előzetes egyeztetés után tudunk beengedni. Kéretlen reklámot vagy promóciót tartalmazó poszt vagy hozzászólás törlésre kerül.

Ajánld a programot csoportba meghívás helyett!
Ez a csoport az aktív mentor-támogatói tagsággal rendelkezők csoportja. Ha ajánlani szeretnéd a V.Á.L.T.S.® Életmódprogramot az ismerőseidnek, akkor küldd el nekik a https://vitalitasmuhely.hu/ linket ahelyett, hogy a csoportba hívnád meg őket. Köszönöm, ha ajánlasz másoknak!

JÓ TANULÁST ÉS SIKERES EGÉSZSÉGFEJLESZTÉST KÍVÁNUNK!

Kokavecz Katalin és a mentorcsapat 

>