2021. november 14.

Megosztás:

Hormon & immun-egyensúlyozó biohacker tippek : huszonhetedik rész

Megfigyelted már, milyen belső diskurzus zajlik a fejedben? Kaptad már magadat azon, hogy belenéztél a tükörbe és fintorogva fordultál el? Vagy azt mondtad magadnak, “mekkora ökör vagyok”? Akár hangosan, vagy még csúnyább kifejezéseket használva? 

Talán nem meglepő, amikor azt mondom, hogy az önszeretet hiánya az egyik legeslegnagyobb belső stressz forrás, ami nem csak az önbecsülést, az életminőséget, de az immunrendszert is gyengíti. 

De hogy átfordítsuk a dolgokat a napfényesebb oldalra, tudnod kell, hogy az önszeretet és elfogadás ugyanúgy tanulható! 
Mint ahogy megtanultunk kritikusak lenni magunkkal, mert így neveltek; kritikát, a hibáink felhánytorgatását hallottuk az iskolában a tanárainktól, és ezzel megtanultunk kritikusnak lenni magunkkal szemben is. 
De ugyanúgy meg tudunk tanulni elfogadóak és szeretetteljesek lenni magunkkal. 
Csak idő és gyakorlás kérdése, és ha az elején ez még nehezen megy, akkor érdemes a napodat hála gyakorlattal kezdeni és azzal, hogy írsz egy szeretetteljes üzenetet vagy mantrát saját magadnak. 
Idővel és gyakorlással teljesen át tudod formálni a belső diskurzust, a viszonyulásodat saját magadhoz. És ez az egyik legfontosabb dolog, amit tehetsz saját magadért, mert a gyógyulás, a regeneráció, az immunvédelem és az immunegyensúly is csak és kizárólag szeretetteljes terepen tud működni. 

Ahogyan minden más is a természetben. Ahogyan a muskátlid is sokkal szebben virágzik az ablakban, ha az öntözővíz mellé a szereteteddel is meglocsolod. 
Add meg magadnak is ezt a figyelmet, ezt a fajta törődést és szeretetteljes viszonyulást! 

Hogyan kezdj hozzá?

A V.Á.L.T.S.® naplóval kézen foglak, hogy megtanítsalak erre. 
Az önmagunk felé forduló, szeretetteljes, konstruktív gondolkodásmód megtanulható! 

Sőt, könnyebben elsajátítható, mint gondolnád. Szánj rá napi pár percet, és a naplóban lévő tervező el fog téged vezetni és irányítani a legértékesebb szeretetteljes kapcsolathoz – saját magadhoz -, amire a legnagyobb szükséged van a változás magjánál! 

Teremts magadnak sorsfordító új szokásokat és  V.Á.L.T.S.® Vitalitásra!

Hasonló cikkek

>