V.Á.L.T.S.® SORSFORDÍTÓ ÉLETMÓD PROGRAM – LEZÁRULT

V.Á.L.T.S.® 

SORSFORDÍTÓ ÉLETMÓD PROGRAM

A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT 

Erről sajnos lemaradtál, de a program következő nyitásáig se tétlenkedj. 

Indulj el a vitalitásod felé vezető úton, regisztrálj az AJÁNDÉK Vitalitás Műhely Tréningre.

Ha bármilyen technikai problémád adódna a jelentkezéssel kapcsolatban, írj bátran az
ugyfelszolgalat@medkozpont.hu e-mail címre, készségesen segítünk!

A feltüntetett árak Bruttó árak, tartalmazzák a 27% általános forgalmi adó összegét.
Ezen az oldalon illetve a Sorsfordító Életmód Programban átadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot.
A feltüntetett információkat mindenki a saját felelősségére használja.
A jelentkezéssel a résztvevő elismeri és elfogadja az alábbi együttműködési feltételeket.
Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó, illetve a programban résztvevő személy felelőssége. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és a könyv szerzőjének egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel.
A Program vezetője Kokavecz N Katalin semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazását illetően.
A Sorsfordító Életmód Program vezetője orvosilag nem képzett. Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat!
Bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban feltétlenül ki kell kérni a kezelőorvos véleményét!

A program részletfizetéssel való teljesítése esetén az első részlet a regisztráció zárultáig esedékes, a további részletek az első teljesítés után esedékes havi fordulónapokon kerülnek automatikusan levonásra a regisztrációkor megadott bankkártya adatokkal. A program 179.880 Ft-os teljes díja 12 hónapon keresztül, havi tagsági díj törlesztésével teljesítendő bankkártyás fizetéssel, havi 14.990 Ft tagsági díj teljesítésével. Részleges teljesítés esetén a programhoz tartozó hozzáférés, a támogatói lehetőségek és bónuszok is elvesznek. A Program teljes díja 12 egyenlő részlet befizetésével teljesítendő, melynek összege 14.990 Ft/részlet. A Programra történő jelentkezéssel a jelentkező fizetési kötelezettséget vállal arra, hogy a Program végéig megfizeti a fennmaradó 11 havi részletet. Amennyiben a részvétel a Program indulása utáni 8. napot követően lemondásra kerül, vagy a Jelentkező a Program következő esedékes tagdíját nem fizeti meg, úgy a Jelentkező köteles a fennmaradó időszakra 10.000 Ft/hó, azaz tízezer forint/hó kötbért fizetni Szolgáltató részére.
A programhoz tartozó bónuszok kizárólag a 12 hónapos program végéig vehetőek igénybe.
Amennyiben a program résztvevője ezeket a lehetőséget nem veszi igénybe a rendelkezésre álló időkeret alatt, ezek a programrészek utólag csak térítés ellenében vehetőek igénybe. A programra való jelentkezéssel fentieket tudomásul veszi a jelentkező, és magára nézve kötelezőnek tartja a “Csatlakozom a programhoz” gomb lenyomásával elérhető űrlapon feltüntetett együttműködési feltételek értelmében.

Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

Adatkezelési tájékoztató

>