GRATULÁLOK! SIKERESEN REGISZTRÁLTÁL!

EZEK A KÖVETKEZŐ LÉPÉSEID:

  • 1. LÉPÉS: Az Online Regisztrációs Adatlap kitöltése, amit e-mailen küldtünk neked a regisztrációd után azonnal. Ebben töltsd ki a vonatkozó kérdéseket és töltsd fel szakmai bemutatkozódat és legmagasabb iskolai végzettségedet igazoló okmány vagy (amennyiben van,) szakirányú végzettségedet igazoló okmány elektronikus másolatát.

  • 2. LÉPÉS: Miután megkaptuk a kitöltött Online Regisztrációs Adatlapodat és szakmai bemutatkozódat, a jelentkezésedet elbíráljuk. 5-7 munkanapon belül visszaigazolást kapsz jelentkezésed elfogadásáról és megküldjük a tanulmányi és együttműködési szerződéseket aláírásra. (Amennyiben a regisztrációd alapján a jelentkezésed visszautasításra kerülne, úgy az előre befizetett  előleget is visszatérítjük számodra.)

  • 3. LÉPÉS: Visszaigazolt regisztráció a felnőttképzési- és együttműködési szerződés megkötésével kerül véglegesítésre a képzés indulása előtt. A tandíj teljesítése a választott fizetési módtól függően válik aktuálissá. Részletfizetés esetén a szerződésben meghatározott havi ütemezés szerint, automatikusan teljesített bankkártyás fizetéssel.


ADATBIZTONSÁG


Adataid, a Te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek sem adjuk ki!


TITKOSÍTOTT ADATÁTVITEL

A termékeinkre és programjainkhoz történő regisztrációd és a tranzakció, a külső banki partnerünk (OTP Bank) rendszerén keresztül érkezik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.  

SEGÍTHETÜNK?


Keress minket bátran a:

+36-1-999-0425 telefonszámon, 

 vagy írj a kepzes@medkozpont.hu email címre.

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől - péntekig 8:00 - 17:00-ig áll rendelkezésedre.


© Minden jog fenntartva - Kokavecz Katalin - V.Á.L.T.S.® - www.medkozpont.hu

Adatvédelmi nyilatkozat


>