Zsályás sütötök baconnal és mogyoróhagymával

A hűvös idő beköszöntével igazán eljött a sütőtök szezonja. A legegyszerűbb megmosni, feldarabolni és betolni a sütőbe, de miért ne vinnénk egy kis csavart és több ízt bele?

A bacon és az olívaolaj hozzáadása már eleve intenzívebbé teszi a sütőtök ízét, azonban a zsályával még különlegesebbé tehetjük a fogást. Hagyd egy kicsit megpirulni és még ellenállhatatlanabb lesz a végeredmény!

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

Print Recipe
Zsályás sütötök baconnal és mogyoróhagymával
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Előkészítés 15 perc
Sütés/főzés 30 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Bélelj ki egy sütőt sütőpapírral.
  2. Melegítsd elő a sütőt 200 °C fokra.
  3. Az összes hozzávalót tedd egy nagy tálba.
  4. Alaposan keverd össze, hogy minden sütőtök kockát bevonjanak a fűszerek.
  5. Öntsd a tepsibe és egyenletesen terítsd el rajta.
  6. Tedd be a sütőbe 30 percre.
  7. A sütési idő felénél keverd meg.
  8. Fogyaszd melegen!
Megjegyzés

Recept és kép forrása: https://www.pinterest.com/pin/369576713181374936/