Rusztikus paszternákpüré

Ha krémes pürés köretre vágysz, próbáld ki ezt az ízletes paszternákpürét!

paszternák püré

Forrás: https://www.pinterest.co.uk/pin/211598882467921818/

Print Recipe
Rusztikus paszternákpüré
paszternák püré
Fogás Köretek
Mennyiség
személy
Hozzávalók
Fogás Köretek
Mennyiség
személy
Hozzávalók
paszternák püré
Elkészítés
  1. Párold a paszternákot puhára, amíg olyan puha lesz, hogy villával szét tudod nyomni.
  2. Amíg a paszternák fő, tedd a szalonnát egy vastag falu serpenyőbe és pirítsd közepes lángon, alkalmanként megfordítva, amíg a szalonna ropogós lesz. (körülbelül 10 perc). Vedd ki a szalonnát, és helyezd egy papírtörlőre és hagyd lehűlni. A szalonna zsírját tedd félre.
  3. A paszternákot szűrd le és tedd egy nagy tálba. Add a szalonnás zsírt a párolt paszternákhoz a sóval és fűszerekkel és keverd össze püré állagúra​. Amikor a szalonna lehűlt, aprítsd bele a pürébe.