PULYKAGOMBÓC SALÁTA

Pulykagombóc saláta

Veres Krisztina receptje

Forrás: The Wahls Protocol – Cooking for Life

Pulykagombóc saláta

 


 

Print Recipe
Pulykagombóc saláta
Előkészítés 20 perc
Mennyiség
személy
Hozzávalók
Előkészítés 20 perc
Mennyiség
személy
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A darálthúst, oregánót, petrezselyemzöldet, sót, 2 evőkanál libazsírt aprítógépbe tesszük és krémesre keverjük.
  2. Egy serpenyőben a maradék zsírt hevítjük amiben a húsgolyókat megsütjük, vagy a golyókat tepsibe tesszük és a sütőben megsütjük.
  3. Közben elkészítjük a salátát. A kelkáposztát aprítjuk, a lilakáposztát, sütőtököt reszeljük, a pórét karikázzuk.
  4. A káposztákat külön serpenyőben megpároljuk.
  5. Tálra tesszük a kelkáposztát, lilakáposztát, pórét, sütőtököt, ráhelyezzük a megsült pulykagolyókat.
  6. A hús szafttal meglocsoljuk.
  7. Jó étvággyal elfogyasztjuk! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.