Pármai sonka és sárgadinnye

Megosztás:

A sárgadinnye sonkával egy klasszikusnak számító előétel. Könnyen magadnak is elkészítheted, nemcsak pármai sonkából.

Bármilyen jó minőségű sonkával működik a recept. Igyekezz jó körülmények közt tartott állattól származó húsból készült, adalékmentes sonkát választani. A jó érlelt sonkához csak sóra van szükség, de akár füstölt sonkával is készítheted. A lényeg, hogy szeleteld minél vékonyabbra a sonkát. Jó forrású húsért nézz körül a V.Á.L.T.S.® piactéren, ahol a közösség által ajánlott termelőket, beszerzési forrásokat gyűjtük.

A sárgadinnye sonkával nemcsak előétel lehet, hanem egy remek kiegyensúlyozott, nyári kisétkezés is. A sonka fehérjetartalma kíválóan kiegyensúlyozza a gyümölcs szénhidráttartalmát.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

Print Recipe
Pármai sonka és sárgadinnye
Konyha AIP
Előkészítés 20 perc
Mennyiség
adag
Konyha AIP
Előkészítés 20 perc
Mennyiség
adag
Elkészítés
  1. Tekerj minden szelet sárgadinnyére egy szelet sonkát.
  2. Tálald előételként, vagy bogyós gyümölcsökkel, egyéb zöldségekkel.
Megjegyzés

A kép és recept forrása: https://www.pinterest.com/pin/369576713180284567

Hasonló cikkek

>