Zeller-póréhagyma leves

Zeller-póréhagyma leves

A hűvös, őszi időben testet-lelket melegíti, ha forró krémleveseket kortyolgatunk. A zellernek és a póréhagymának szinte egész évben szezonja van. Azonban a téli póréhagyma vastagabb, alkalmasabb levesek készítésére. Mind a zellernek, mind a póréhagymának karakteres íze van, így igazán ízletes, különleges ételt varázsolhatsz az asztalra.Tovább

Édesburgonya reggeli

Édesburgonya reggeli

Folytatódik a batátaszezon! A múlt héten már adtam pár tippet, hogyan lehet változatosan, sokféleképpen elkészíteni az édesburgonyát.  Nem kell a fél életedet a konyhában tölteni akkor sem, ha követed a V.Á.L.T.S.® Funkcionális étrendet. A héten egy gyorsan elkészülő, esti maradék husit felszámolós receptet hoztam.
Tovább

Kétszer sült édesburgonya

Kétszer sült édesburgonya

Végre itt a batátaszezon! Az édesburgonya fontos alapanyaga a V.Á.L.T.S.® funkcionális étrendnek, hiszen biztonságos keményítős, vagyis főzéssel semlegesíthetők a benne, természetes módon előforduló antitápanyagok. A legelterjedtebb, kicsit sütőtökre hajazó narancssárga mellett létezik a lila húsú, gesztenyére emlékeztető és a fehér húsú, leginkább krumplira hasonlító változata is. Számos elkészítési módja létezik a batátának. Lehet sütni, akár chipsznek is, főzni, pürésíteni, tölteni, rakottasként elkészíteni, lehet belőle saláta vagy brassói is.
Tovább

Sült csirke sütőtökkel és brokkolival

Sült csirke sütőtökkel és brokkolival

Sokan úgy gondolják, hogy a funkcionális étrendet tartani rengeteg főzőcskével jár. Valóban lehet úgy is csinálni, azonban sokat egyszerűsíthetünk az életünkön, ha egy tepsibe dobálunk mindent.

Tovább

>