Nagy kedvenceim a zöldséges fasírtgolyók. A darált húst remekül fel lehet lazítani reszelt gyökérzöldségekkel vagy ahogy a lenti receptben is, póréhagymával. Finom, zamatos lesz tőle a fasírtod. Ebben a receptben a gyömbér, a kurkuma és a fahéjas almaszósz még pikánsabbá teszi a pulykahúst. Bátran próbáld ki más darált húsból is.
ápr
10
Közeleg a húsvét. Ha még nem tudod, hogy mi legyen az ünnepi menü, esetleg elbizonytalanodtál, hogy mit is egyél húsvétkor az AIP eliminációs időszakban, akkor itt egy remek ötlet. A bárány a legősibb húsvéti jelkép, emiatt gyakran kerül ilyenkor az asztalra. A finom báránysült titka a fűszerezés és a hosszú, alacsony hőfokon sütés. Így lesz
ápr
03
Bár a kelbimbó szezonja ősszel és télen van, de használd ki a szezon utolsó napjait ezzel az egyszerű, de nagyszerű recepttel. Válassz mentes, jó forrásból származó bacont. A kelbimbó pedig igazi tápanyagbomba. A-, B- és C vitaminokat tartalmaz. Érdemes fogyasztani. Az erőteljes ízét finomíthatod, ha nem nyersen, hanem előfőzve adod a baconhöz.
márc
27
Ebben az ínycsiklandó AIP ‘curry’ receptben csupa olyan alapanyag szerepel, ami segít a sorsfordításban. Az alaplé bélregeneráló, a kurkuma gyulladást csökkent, a kókusz ‘superfood’. A zöldségekből: brokkoli, karfiol, répa, kelkáposzta (vagy spenót) összerakhatod a zöldségmatekodat. Válassz legeltetett vagy kapirgálós forrásból származó húst. És ráadásul szemet gyönyörködtető látvány! Edd meg a szivárványt!
Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]