Málnás Kókuszos Panna-cotta

Tejmentes, tojásmentes, cukormentes, bűnözésmentes, tápláló, frissítő puding-álom:)

A kép forrása: https://www.pinterest.co.uk/pin/369576713151738239/

 

Print Recipe
Málnás Kókuszos Panna-cotta
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A Panna-cottához
  • 5 dl kókusztejszín magas zsírtartalmú (házi vagy mindenmentes)
  • 1 db citrom leve frissen facsarva, lehetőleg bio citrom
  • 2 teáskanál zselatin legeltetett, szabadon tartott, tiszta forrásból
  • 30 dkg málna fagyasztott-olvasztott is megfelelő
Az öntethez
Mennyiség
adag
Hozzávalók
A Panna-cottához
  • 5 dl kókusztejszín magas zsírtartalmú (házi vagy mindenmentes)
  • 1 db citrom leve frissen facsarva, lehetőleg bio citrom
  • 2 teáskanál zselatin legeltetett, szabadon tartott, tiszta forrásból
  • 30 dkg málna fagyasztott-olvasztott is megfelelő
Az öntethez
Elkészítés
  1. Keverd össze a zselatint a frissen facsart citromlével
  2. Egy kis lábosban melegíts fel egy keveset a kókusz tejszínből és add hozzá a zselatinos mixet, keverd addig amíg feloldódik a zselatin
  3. Öntsd az egészet egy turmix gépbe, add hozzá a többi összetevőt és turmixold addig amíg egy sima masszát kapsz
  4. Öntsd kis szilikon formákba és legalább 4 órán keresztül hűtsd őket.
  5. A szósz elkészítése: Forrald fel az összetevőket és kevergesd egy villával. Ahogy felforrt, keverd át újra, majd szűrd át egy fém szűrőn, hogy sima öntetet kapj
  6. Borítsd ki a panna cottát a szilikon formákból,
  7. és tálald a piros szósszal meglocsolva
  8. TIPP:soha ne hagyd ki a szószt!:)
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com