Káposztás-halas tekercs

Megosztás:

Nagyon gyorsan elkészíthető ez a káposztás-halas tekercs, ami igazán ízletes és tápláló része lehet a napi étkezésednek.

Pillanatok alatt elkészül, és kiváló alternatívája a klasszikus szendvicsnek!

Fogyassz mellé zöldségeket, gyümölcsöket, magvakat ízlésed szerint.

Print Recipe
Káposztás-halas tekercs
Konyha AIP
Előkészítés 5 perc
Mennyiség
személy
Hozzávalók
Konyha AIP
Előkészítés 5 perc
Mennyiség
személy
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Egy nagy lábasba tegyél fel vizet forrni. Legalább a lábas 3/4-ig érjen a víz.
  2. A káposztalevelet alaposan mosd meg hideg vízben.
  3. A megmosott levelet egy csipesz segítségével mártsd bele a forró vízbe kb. 10 percig. Ettől megpuhul a káposztalevél, és könnyebb lesz hajtogatni.
  4. Ha kész, csepegtesd le, vágd le a szárát és tedd félre száradni.
  5. Keverd össze egy tálban a halat, az avokádót, a lime levét, fokhagymaport, sót és a zöldhagymát.
  6. Egy evőkanál keveréket tegyél a káposztalevél közepére, és készíts belőle tekercset.
Megjegyzés

Hasonló cikkek

>