GRILL CSIRKÉS ÉDESBURGONYA SALÁTA

Grill csirkés édesburgonya saláta

Veres Krisztina receptje

Forrás: The Wahls Protocol – Cooking for Life

Grill csirkés édesburgonya saláta összetevők
Grill csirkés édesburgonya saláta

 


 

 

Print Recipe
Grill csirkés édesburgonya saláta
Elkészítés
  1. A húst csíkokra vágjuk és marináljuk sózott almaecetben fél órát.
  2. Elkészítjük addig a salátát. Megfőzzük az édesburgonyát, felszeleteljük a lila hagymát, a retket pedig reszeljük. Ha kész hagyjuk kicsit állni, hogy az ízek összeérjenek.
  3. Addig elkészítjük a húst. Zsírozott serpenyőben aranybarnára sütjük.
  4. A zöldre szedjük a salátát, meglocsoljuk az öntettel és mellé tálaljuk a csirkét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük