GRILL CSIRKÉS ÉDESBURGONYA SALÁTA

Megosztás:

Grill csirkés édesburgonya saláta

Veres Krisztina receptje

Forrás: The Wahls Protocol – Cooking for Life

Grill csirkés édesburgonya saláta összetevők
Grill csirkés édesburgonya saláta

 


 

 

Print Recipe
Grill csirkés édesburgonya saláta
Elkészítés
  1. A húst csíkokra vágjuk és marináljuk sózott almaecetben fél órát.
  2. Elkészítjük addig a salátát. Megfőzzük az édesburgonyát, felszeleteljük a lila hagymát, a retket pedig reszeljük. Ha kész hagyjuk kicsit állni, hogy az ízek összeérjenek.
  3. Addig elkészítjük a húst. Zsírozott serpenyőben aranybarnára sütjük.
  4. A zöldre szedjük a salátát, meglocsoljuk az öntettel és mellé tálaljuk a csirkét.

Hasonló cikkek

>
MED Központ
Sütikezelési tájékoztató

Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen információkat gyűjt a látogatókról, ezzel segítve az én munkámat, hogy tudjam, melyik tartalom volt a leghasznosabb számodra.

A sütik beállításait a bal oldalon található füleken módosíthatod.