Fokhagymás, petrezselymes fekete kagyló

Ennek a fenséges fogásnak az elkészítése csak pár percet vesz igénybe, így nem kell órákat a konyhában töltened, ha valami különlegesre és egészségesre vágysz.

Print Recipe
Fokhagymás, petrezselymes fekete kagyló
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. A kókuszolajon 1-2 perc alatt párold meg a fokhagymanyomón átnyomott fokhagymát (csak éppen annyi ideig, hogy megérezd a fokhagyma illatát).
  2. Dobd rá az olajra a fagyott kagylót és nagy lángon kezdd pirítani.
  3. 2-3 perc múlva szórd meg az aprított petrezselyemmel, és együtt pirítsd kb. 1 percig, sózd, majd öntsd rá a kókusztejet.
  4. Forrald össze, és el is készült.
Megjegyzés

Recept és kép forrása: Szabó Monika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük