Báránysült

Megosztás:

Rozmaringos báránysült mentaöntettel. Igazi ünnepi lakoma.

Print Recipe
Báránysült
Fogás Főfogások
Konyha AIP, MED Protokoll
Sütés/főzés 70 perc
Pihentetés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP, MED Protokoll
Sütés/főzés 70 perc
Pihentetés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Melegítsük elő a sütőt 190 C fokra.
  2. Egy tepsit béleljük ki klórmentes sütőpapírral. Keverjük össze a fokhagymaport, rozmaringot, citromlevet, fokhagymát, sót, borsikafüvet. Ezzel a fűszerkeverékkel dörzsöljük be a bárányt.
  3. Egy tepsit béleljük ki klórmentes sütőpapírral. Keverjük össze a fokhagymaport, rozmaringot, citromlevet, fokhagymát, sót, borsikafüvet. Ezzel a fűszerkeverékkel dörzsöljük be a bárányt.
  4. Süssük, amíg a húshőmérő 55-60 C fokot mutat.
  5. A hús nagyságától függően, kb. 70 percig süssük.
  6. Vegyük ki a sütőből, hagyjuk pihenni kb. 15 percig egy vágódeszkán.
  7. Szeleteljük a bárányt nagyon vékony szeletekre és tegyük egy tálra.
  8. Locsoljuk meg mentaöntettel, mely a következő receptünk.

Hasonló cikkek

>