Baconba tekert spárga

Megosztás:

Ízletes laktató előétel, mely bármely főétel méltó kezdete lehet, de kisebb fogásként vagy akár tízóraira és uzsonnára is megállja a helyét az AIP étrenden.

Print Recipe
Baconba tekert spárga
bacon
Fogás Előétel
Konyha AIP, MED Protokoll
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
Fogás Előétel
Konyha AIP, MED Protokoll
Előkészítés 5 perc
Sütés/főzés 15 perc
Mennyiség
adag
Hozzávalók
bacon
Elkészítés
  1. Melegítsük elő a sütőt 220 C fokra.
  2. Tekerjünk 3-4 szárra egy darab szalonnát. ?
  3. Tegyük egy tepsibe, és ismételjük meg az összes spárgaszárral.
  4. Habverővel keverjük össze az olivaolajat, fokhagymaport, sót, és öntsük rá a spárgákra.
  5. Tegyük be az előmelegített sütőbe, és süssük addig, amíg a spárga megpuhul, kb. 15 perc.
  6. Vegyük ki a sütőből és tálaljuk.

Hasonló cikkek

>