Szárnyaljon a kreativitás, variáld kedvedre a sok színes zöldséget, és edd meg Te is minden nap a szivárvány színeit!
Mennyiség |
|
- 1/2 evőkanál kókuszolaj
- 25 dkg virsli (bio, mangalica, nitrát és adalékmentes)
- 1 db fél fej édeskömény gumó szeletelve
- 1 db egész zöld alma felaprítva
- pár szem cseresznye, magozva (friss vagy mirelit felolvasztva)
- 20 dkg friss spenót felaprítva
Hozzávalók
|
|
- Melegítsd fel a zsírt egy nagy serpenyőben közepes lángon.
- Add hozzá a virslit és az édesköményt és főzd 5 percig, amíg az édeskömény megpuhul.
- Tedd bele az almákat és a cseresznyét és főzd kb. 3 percig.
- Keverd hozzá a spenótot és főzd, amíg a spenót megfonnyad és az alma megpuhul, majd fűszerezd ízlés szerint.
A recept és kép forrása:
https://hu.pinterest.com/pin/369576713157237017/