AIP recept- Marha’pörkölt’

Egy igazán jó pörköltnek nincs párja!

Merj nyitni az új ízek felé, mert van pörkölt a pirospaprikán túl is 🙂 Ez az AIP marha pörkölt variáció egy igazi téli változat, ami melegséget hoz a hideg hétköznapokba.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

 

Print Recipe
AIP recept- Marha'pörkölt'
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Melegíts 1 evőkanál kókusz olajat egy nagy fenekű fazékban közép-magas hőmérsékleten és pirítsd a hús mindkét oldalát barnára.
  2. Vedd le az edényt, és csökkentsd a hőmérsékletet.
  3. Add hozzá a hagymát, és főzd körülbelül öt percig, vagy amíg el nem kezd puhulni.
  4. Add hozzá a gyömbért és a fokhagymát, és főzd még pár percig, ügyelve arra, hogy kevergesd, nehogy megégjenek.
  5. Add hozzá a hús-vagy csontleves alaplét és párold alacsony lángon fedő alatt, amíg a hús megpuhul.
  6. Add hozzá a sütőtököt, körtét, fahéjat és a kősót és főzd lefedve további 15 percig.
  7. Tálaláskor díszítsd friss kakukkfűvel.
Megjegyzés

A recept és kép forrása:
https://hu.pinterest.com/pin/369576713157237102/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük