AIP recept- Marhahúsos sült zöldségek

Wokban dobva-rázva sütve igazán könnyen és gyorsan elkészül ez a fogás. Ha előkészített (mirelit) zöldségeket használsz, akkor az elkészítési időt még inkább lerövidítheted. Ráadásul ha figyelsz a zöldségek arányára, akkor ebben az egytálételben benne lesz a 3 csészényi zöldségmatekod is. A színeseket a sárgarépa, a kéneseket a brokkoli és a karfiol, a zöld leveleseket a pak choi képviseli.

Az ízletes fűszerezés pedig többek közt gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásával járul hozzá, hogy a testedet sejtszintről a legjobban tápláld.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

 

Print Recipe
AIP recept - Marhahúsos sült zöldségek
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Olvaszd fel a kókuszolajat közepes hőmérsékleten egy wokban vagy egy nagy serpenyőben.
  2. Tedd bele a gyömbért és a fokhagymát, és pirítsd körülbelül egy percig.
  3. Add hozzá a hagymát is és pirítsd, amíg áttetsző lesz, időnként megkeverve.
  4. Keverd hozzá a gombát és a húst és dobva-rázva süsd, amíg barnulni nem kezd.
  5. Most jöhetnek a (fagyasztott) zöldségek, gyakran kevergetve süsd tovább.
  6. Ha a fagyasztott zöldségek kiolvadtak, keverd bele pak choit vagy a zöldeket.
  7. Sóval, kurkumával ízesítsd.
  8. Tálaláskor önts rá kókusz aminó szószt ízlés szerint.
Megjegyzés

A recept és kép forrása:
https://hu.pinterest.com/pin/369576713157284475/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.