AIP recept- Marhahúsos-narancsos stir fry

A stir fry egy kínai főzési technika, aminek a lényege, hogy az összetevőket forró wokban vagy serpenyőben kevés zsiradékkal rázva- kevergetve gyorsan megsütjük. Ebben a melegben jól jön, ha nem kell sokáig a tűzhely mellett állni vagy órákig sütni a húst a sütőben.
Tálald nyers vegyes salátával, karfiolpürével.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!
Print Recipe
AIP recept- Marhahúsos-narancsos stir fry
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Helyezd a kókusz vagy avokádó olajat egy serpenyőbe vagy wokba.
  2. Add hozzá a hagymát, majd a marha csíkokat és pirítsd magas lángon, amíg a marha nagy része megbarnul.
  3. Add hozzá a narancsot, fokhagymát, gyömbért és a kókusz aminót, és magas lángon pirítsd 2-3 percig, amíg a marhahús teljesen átsül.
  4. Ízlés szerint sózd, zöld korianderrel szórd meg és tálald.
Megjegyzés

A recept és kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/369576713157284656

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük