Gyömbéres lazacfilé

A lazac rendkívüli tápértékének, kivételes ízének és gazdag omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően igazán ízletes fogást készíthetsz az egész családnak.


Print Recipe
AIP recept- Gyömbéres lazacfilé
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Melegítsd elő a sütőt 200°C-ra.
  2. Mosd és szárítsd meg a lazac filéket, és helyezd egy kizsírozott sütőlapra vagy tepsibe.
  3. Locsold a kókuszolajat a filére, szórd rá a gyömbért és a sót.
  4. Süsd 15-20 percig (attól függően, milyen vastagságú a filé), vagy amíg a legvastagabb része átsül.
Megjegyzés

A recept és kép forrása:
https://hu.pinterest.com/pin/369576713157237044/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.