AIP recept- Garnéla spárgával

Kezdődik a spárgaszezon: az igazi tavasz egyik hírnöke, amikor végre megjelennek a fehér és zöld spárgakötegek a piacokon. Tankold fel vele a szervezeted, hiszen csak pár hétig kapható, viszont nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat.
A citrom, gyömbér és a fokhagyma remekül harmoninzál a spárga ízével. A garnéla pedig egészen különlegessé teszi ezt a fogást. Fogyassz minél több tengeri herkentyűt, mert így tudod valódi forrásból bevinni az omega-3 zsírsavat.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

 

Print Recipe
AIP recept- Garnéla spárgával
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Melegítsd fel a zsírt egy serpenyőben, közepes lángon.
  2. Helyezd a garnélarákot, a spárgát, citromlét, fokhagymát és a gyömbért egy serpenyőbe.
  3. Főzd körülbelül 2 percig, majd keverd meg és főzd további 2percig.
  4. Add hozzá a húsleves alaplét, és főzd addig, amíga spárga megpuhul, és a garnélarák rózsaszín lesz, kb. 2-4 percig.
Megjegyzés

A recept és kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/369576713157237371/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük