AIP recept- Édesburgonyapüré

Megosztás:

Ez a recept már annyira pofonegyszerű, hogy szinte nem is recept 🙂

A batátaszezon egész nyár elejéig tart. Használd ki, hogy hazai (sőt hazai bio) édesburgonyát fogyaszthatsz biztonságos keményítősnek. Próbáld ki a többi változatot is: narancssárga és lila színben is pompázhat az édesburgonyapüréd. Így nem csak változatos színű lesz, az ízvilága, karaktere is más a különböző fajtáknak. Kísérletezz velük bátran!

Print Recipe
AIP recept- Édesburgonya püré
Fogás Köretek
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Köretek
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Párold puhára az édesburgonyát az alaplében.
  2. Turmixold szét a batátát az alaplével és a sóval, amíg püréssé nem válik a massza.
Megjegyzés

Hasonló cikkek

>
MED Központ
Sütikezelési tájékoztató

Ez a weboldal sütiket (kisméretű szöveges fájlokat) használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa számodra. A süti információkat a böngésződ tárolja, és olyasmiket csinál, mint például felismer, hogy jártál-e már ezen a weblapon, és ha igen, megőrzi, hogy mit csináltál és hogyan szereted használni a weboldalt, vagy például névtelen információkat gyűjt a látogatókról, ezzel segítve az én munkámat, hogy tudjam, melyik tartalom volt a leghasznosabb számodra.

A sütik beállításait a bal oldalon található füleken módosíthatod.