AIP recept- Édesburgonyapüré

Ez a recept már annyira pofonegyszerű, hogy szinte nem is recept 🙂

A batátaszezon egész nyár elejéig tart. Használd ki, hogy hazai (sőt hazai bio) édesburgonyát fogyaszthatsz biztonságos keményítősnek. Próbáld ki a többi változatot is: narancssárga és lila színben is pompázhat az édesburgonyapüréd. Így nem csak változatos színű lesz, az ízvilága, karaktere is más a különböző fajtáknak. Kísérletezz velük bátran!

Print Recipe
AIP recept- Édesburgonya püré
Fogás Köretek
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Köretek
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Párold puhára az édesburgonyát az alaplében.
  2. Turmixold szét a batátát az alaplével és a sóval, amíg püréssé nem válik a massza.
Megjegyzés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük