AIP recept- Baconos kelbimbó

Bár a kelbimbó szezonja ősszel és télen van, de használd ki a szezon utolsó napjait ezzel az egyszerű, de nagyszerű recepttel. Válassz mentes,  jó forrásból származó bacont.
A kelbimbó pedig igazi tápanyagbomba. A-, B- és C vitaminokat tartalmaz. Érdemes fogyasztani. Az erőteljes ízét finomíthatod, ha nem nyersen, hanem előfőzve adod a baconhöz.

Jó főzőcskézést, jó étvágyat, jó egészséget kívánok!

 

Print Recipe
AIP recept- Baconos kelbimbó
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás Főfogások
Konyha AIP
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Pirítsd meg a kockára vágott szalonnát, add hozzá a kelbimbót (ne felejtsd, hogy a hideg víz és a forró zsír hatására a zsír csapkodni kezd).
  2. Kevergesd viszonylag gyakran.
  3. Ha a kelbimbó elkezd leragadni, adj hozzá 1-2 evőkanál vizet.
  4. Fokozatosan adagolj több vizet, ha leragadna.
  5. Párold kb. 15 percig.
Megjegyzés

A recept és kép forrása: https://hu.pinterest.com/pin/369576713157237841/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.