Programok

​Programok

VITALITÁS MŰHELY

3+1 részes Online videótréning // INGYENES

Ismerd meg a funkcionális megoldás-rendszert, amivel kiegyensúlyozhatod immunrendszered működését,
hogy visszaszerezd életerődet, energiádat, vitalitásodat!
Vedd vissza az irányítást az egészségeddel kapcsolatban, különféle krónikus, gyulladásos tünetek ellen (emésztési- és gyomor panaszok, krónikus fáradtság, alvásproblémák, ízületi fájdalmak, migrén-fejfájások, memóriapanaszok, testsúlyproblémák, bőr- és hajproblémák, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy problémák, allergiák, autoimmun betegségek…)
Fordítsd vissza autoimmun betegségedet, állítsd le a progresszióját!

FUNKCIONÁLIS LABOR MŰHELY

Online Webinárium tréning // INGYENES

A funkcionális labor műhely esettanulmányaiban három konkrét laboreredmény értelmezésén keresztül magyarázom el, hogy milyen következtetésekre lehet jutni akkor, ha a laborleletek eredményeit a funkcionális optimumtól való eltéréseken keresztül értelmezzük.
Tanuld meg te is értelmezni, hogy mit rejt a felszín! Nézz be a problémák mögé és töltsd le az ajándék "Legyél Önmagad Egészségőre" e-könyvet is.

​​​RECEPTEK, MENÜTERVEK, SZAKÁCSKÖNYVEK

​​Webes receptek, letölthető e-könyvek // INGYENES - 3.990 Ft (a választott e-könyv függvényében)

​Az Autoimmun Protokoll egy olyan táplálkozási terv, amely az autoimmun gyulladásos folyamatok hátterében meghúzódó valódi okokat célozza meg. Böngéssz kedvedre az egészséges, gyógyító receptek között, töltsd le a menüterveket, szerezz ötleteket és recepteket a digitálisan letölthető szakácskönyvekből.

​​AUTOIMMUN SORSFORDÍTÓ PROGRAM KÖNYV

​Könyv és választható bónuszok, INGYENES kiszállítással // 7.990 Ft - 15.990 Ft (választott bónuszok függvényében)

​5 pilléres megoldásrendszer krónikus betegséged visszafordítására.
Ha krónikus gyulladásos tünetekkel küzdesz - az ízületi gyulladásoktól kezdve az asztmán, az ekcémákon, a szív- és érrendszeri betegségeken át az autoimmun betegségekig -, akkor ez a könyv Neked szól. A könyvben megmutatom, hogy mi okozza a sokszor rejtélyesnek, misztikusnak látszó tüneteket, és - saját példámon keresztül szemléltetve - azt is elárulom, hogy a valódi okokat felderítve, azokat megcélozva hogyan kerülhet a Te szervezeted is újra egyensúlyba.

AUTOIMMUN MENTOR PROGRAM

3+1 hónapos Online támogatói program // 14.990 Ft tagsági díj havonta

Vedd vissza az irányítást az egészségeddel kapcsolatban!
Célozd meg betegséged valódi okait és fordítsd vissza autoimmun tüneteidet, mindezt teljesen természetes módszerekkel!
A funkcionális medicina elveit alkalmazó V.Á.L.T.S.® Vitalitásra életmódprogram a szervezeted működését, FUNKCIÓJÁT támogatja a valódi okok felderítésével és megcélzásával.
A program 3+1 hónapja alatt végig szakmai mentor támogatással, hogy neked soha ne kelljen egyedül menetelned a vitalitás felé vezető úton, és mindig megkapd a válaszokat a kérdéseidre!

​FUNKCIONÁLIS LABOR ÁLLAPOTFELMÉRÉS

​13-25 oldalas írásos jelentés, választható Online konzultációval // 19.900 - 44.500 Ft (választott csomagtól függően)

​Nézz a problémák mögé, tudd meg, hogy valójában mit rejt a felszín és miről árulkodik a labor leleted!
Vajon mi húzódik a krónikus tüneteid hátterében? Egy vérvizsgálati lelet eredményéből hihetetlen sok információra fényt lehet deríteni a problémák gyökereinél lévő valódi okokról!

​​V.Á.L.T.S.®️ FUNKCIONÁLIS ÉLETMÓD MENTOR SZAKMAI KÉPZÉS

​12 hónapos, felnőttképzési nyilvántartási engedéllyel rendelkező, tanúsítványt adó képzés // az egy éves képzés díja 899.875 Ft

​​Egy képzés, amivel megváltoztathatod az életedet. Egy képesség, amivel másoknak is segíteni tudsz.
A V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmód Mentor egyéves szakmai képzés átfogó ismereteket nyújt számodra a Funkcionális Medicina oknyomozási és egészségfejlesztési megoldás-rendszeréből építkezve. Ugyanakkor mesteri szintre emeli a képességeidet, hogy életmód mentorként hosszan tartó eredményeket és sikereket érj el!
A Funkcionális Medicina elvein alapuló életmódprogram rendszer-szemléletének legátfogóbb képzése Magyarországon!