2023. május 26.

Megosztás:

Közgazdászként indultam, de az utam a tanítás felé vezetett, miután az egészségem megroppant egy autoimmun betegség miatt. 

Az ősi bölcsességekkel, amiket a Funkcionális Medicina tudományos elvei mentén alkalmaztam, visszafordítottam az állapotomat. 

Azóta másoknak is segítek abban, hogy egyensúlyba kerüljenek apró változtatások mentén, egy természetesebb életmód adaptálásával. 

Ez minden embernek veleszületett képessége. 

Egyrészt, ez valódi, teljes értékű ételek fogyasztását jelenti a természetből, a saját kertedből vagy a helyi termelői piacról.

A küldetésem egy olyan közösség tanítása digitálisan, ahol törzset alkotunk ezeknek a bölcsességeknek az értékei mentén. 

A nevem Kata. 

Sorsfordító vagyok, aki másoknak is abban segít, hogy a döntéseik mentén egyensúlyba kerülhessenek.

Ez az én történetem. 

Huszonévesen nem gondoltam volna, hogy erre vezet az utam, de egyetlen percét sem bánom azoknak a hullámvölgyeknek, amelyek elvezettek oda, ahol most vagyok. 

*

A fenti videó a múlt heti PAIRA Nemzetközi Mastermind előadásom bemutatkozójához készült, és egy tucat csodás amerikai vállakozó láthatta először a kaliforniai állambeli Palm Springsben, ahol megtisztelő módon az egyik vendég előadó voltam. 

Hálás a szívem, hogy megoszthatom a történetemet, és hogy az én utam, a levont tanulságok és a belőle épített rendszer értéket hordoz mások számára is!

Ha Te is szeretnél egy ilyen vagy hasonló utat és egy új szakmát választani, vagy már most is a segítő szakmában vagy, és szeretnéd bővíteni az ismereteidet a Funkcionális Medicina rendszer-szemléletével, akkor itt tudsz regisztrálni a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor nemzetközileg is akkreditált szakmai képzésre. 

Csatlakozz te is ehhez a küldetéshez! 

Video: Ando McCall

Footages: Jouko Kivimetsä 

Hasonló cikkek

>