Megosztás:

Pontosan egy évvel ezelőtt történt… 

Az első utazásom újra külföldre, a hosszú-hosszú lezárások után… 

Én tavaly ilyenkor indultam először neki újra a világnak, méghozzá Finnországba.

És azóta nemcsak a Föld kerülte meg a Napot, de az én életemben is csodás fordulatok történtek. Jó értelemben. 

Ha követted az elmúlt évem történéseit tavaly nyár óta, akkor láthattad, mennyi új impulzus ért, amiből nemcsak én tanultam, de azon túl, hogy külföldön is tovább adhattam belőlük Andalúzíától egészen Kréta szigetéig sőt Kaliforniáig, ugyanakkor haza is hoztam belőlük

A MED központ égisze alatt is pont körbe ért egy teljes Nap kör, hiszen csodálatos évfolyam végzett megint a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódmentor Képzésen, hétfőn tanúsítvány átadó bankettel zártuk ezt az évfolyamot. 

Amikor ezt olvasod, addigra ez a Nap kör számomra személyesen is szó szerint körbe ér, hiszen újra Finnországban vagyok, ahol finn nyelven fogok sajtótájékoztatót adni egy ehető vadnövényes állófogadás menüjének funkcionális táplálkozástudományi előnyeiről. 

(kövess az Instagram storykban, ahol bepillanthatsz a kulisszák mögé:)

A napfordulók számomra mindig szimbolikus jelentőséggel bírnak. 

Azt jelzik, hogy ideje újra számot venni a szokásaimmal, az elért eredményekkel, a fejlődési lehetőségekkel…

Szeretem visszanézni a jegyzeteimet, a bejegyzéseimet a naplómban és új lapokat nyitva, írásba foglalni a soron következő mérföldköveket, terveket. 

És ha már Finnország, és napforduló… Ezt tudtad? 

A nyári napforduló és a Juhannus ünnepe Finnországban az egyik legfontosabb ünnep, mélyen gyökerező hagyományokkal és spirituális jelentőséggel bír. Ez az időszak lehetőséget ad az elengedésre és az újrakezdésre, valamint a kapcsolatok erősítésére a természettel, a közösséggel

A rituálék, közösségi és hagyományosan törzsi összejövetelek és a természetben való tartózkodás segítenek a belső harmónia megtalálásában és a személyes fejlődésben.

Erre a személyes és törzsi fejlődésre és kapcsolódásra invitállak téged, immáron ezzel is hagyományt teremtve a mi közösségünkben. 

Ahogy tavaly is, az idei nyári napfordulókor is egy közös meditációra, imára, belső elcsendesedésre invitállak majd. Bárhol legyél is a világban, egy azonos időben bárhonnan be fogsz tudni kapcsolódni erre a közös “frekvenciára”, erre a közös éteri kapcsolódásra. 

A részleteket később hozom, addig is, csodaszép nyár kezdést kívánok neked!

Hasonló cikkek

>