Megosztás:

Autoimmun sorsfordító program KÖNYV betekintő

Lapozz bele virtuálisan a könyvembe, pásztázd végig a tartalomjegyzéket, pillants bele egy pár fejezetbe!

Ez az a könyv, ami abban fog segíteni neked, hogy megértsd, mi-miért történik a szervezetedben, és lépésről lépésre végigvezet azon az 5 stratégiai pilléren, amely segítségével a valódi okok felderítésétől és megcélzásától kezdve, természetes módszerek mentén fogod tudni visszafordítani krónikus tüneteidet!

Könyvem két fő részre tagolódik:

Az első rész
az oknyomozásról szól, és segítségével el tudod magadat helyezni azon az ‘egészség-kirakós terepasztalon’, amelyen egy pontos iránytűt (a könyvemet) kezedben tartva máris könnyebben tudsz lavírozni az esetenként ingoványos talajon, és útmutatód segítségével ki fogsz tudni találni a bozontos ösvények útvesztőiből.

A második rész
azt az ötpilléres megoldásrendszert tartalmazza, amely a valódi okoktól kezdve, természetes módszerekkel ad egy kivitelezési-terv pontosságú útvonaltervet a kezedbe, hogy az állapotodat kiváltó eredendő okokat megcélozva VÁLTS!

Ez az a program, a V.Á.L.T.S. ötpilléres egészségjavító program, amelyet Dr. Guseo András szakmai lektorom az alábbiak szerint jellemez könyvem előszavában:
„… Katalin tökéletesítette a módszerét, ötvözte külföldi mentorainak tanításait, létrehozva ezáltal egy új ‘hungarikumot’, a V.Á.L.T.S. 5 pontos egészségjavító programját!”

 

Ha pedig szeretnéd a saját példányodat a kezedben tartani, akkor ide kattintva megszerezheted.
Az kívánom, hogy Te is mihamarabb VÁLTS!

Hasonló cikkek

>