Megosztás:

Mit jelent a biohack és miért érdekeljen téged?

  • Legyen szó akár egy krónikus betegségről, amiből tudatosan szeretnél kikerülni, úgymond önrendelkezéssel – amit életmódváltásnak hívunk,
  • Vagy egyszerűen csak szeretnéd maximalizálni, optimalizálni azokat a biokémiai funkciókat, amelyek által még teljesebb és egészségesebb életet élhetsz,

a biohackerkedés a “csináld magad biológust” teremti meg benned, és képessé tesz ezekre. 

Sok “biohacker” számára ez az étkezés és életmód megváltoztatását jelenti az egészség és fittség megváltoztatásához, de ez jóval többet jelent annál. Nekem például testi-lelki-szellemi felemelkedést is jelent egyszerre. 

Benned is – ahogyan bennem és mindenkiben – a nap minden egyes percében ott munkálkodik a belénk épített öngyógyító gépezet, amit jó ha tudsz megfelelően működtetni, tehát ha ismered a tested “biokémiai használati utasítását”.

Sajnos ezt a használati utasítást nem kapjuk kézhez, amikor legördülünk a “gyártó sorról”, vagyis amikor megszületünk, senki nem nyomja a kezünkbe és az iskolákban sem adják oda vagy tanítják meg nekünk.

A TE feladatod, hogy a birtokába kerülj ennek, és a jó hírem, hogy ez mindenki számára elérhető, csupán tudatosság kérdése az egész. 

Szóval, a biohack igazából a modern kori tudatosság ötvözete az ősi természetes módszerekkel és gyakorlatokkal, amiket az emberi faj ősidők óta alkalmazott, csak ezek időközben feledésbe merültek… 
Szóval, itt az ideje, hogy újra megtanuld ezeket, akár a krónikus tüneteket szeretnéd visszafordítani, akár csak optimalizálni akarod a szervezeted egészséges működését.

Ui: A Vitalitás Műhely AJÁNDÉK videó tréning azért készült, hogy végig vezesselek a változás felé vezető út első lépésein. 
Csatlakozz te is, ide kattintva!

Vitalitás műhely tréning

Hasonló cikkek

>