Megosztás:

A testi és lelki egészségünk szorosan kapcsolódik. Amikor stresszes vagy, az nem mindig “külső” tényező hatására jön létre. 

Nemcsak lelki és érzelmi tényezők okozhatnak stressz hatást. Tehát nem csak a párod, a gyereked, a munkád, a főnököd, a fizetendő hiteleid, és a végeláthatatlan teendők listája az, ami folyamatosan magasan tartja a stressz hormonokat a szervezetben.

Mi minden más okozhat láthatatlanul is stresszt? 

Amikor például leesik a vércukor szinted, az ugyanúgy stresszválaszt indukál. Vagy az is, ha valamilyen láthatatlan krónikus fertőzésed van. Vagy ha az immunrendszered reagál egy érzékenységet okozó ételre. Vagy ha krónikusan keveset alszol, vagy nem mozogsz, vagy nem kapcsolódsz eleget a belső forrásodhoz. Csak hogy párat említsek a “láthatatlan” stresszforrások közül. 

Márpedig amikor valaki krónikusan a stressz-hormonok dominanciájával üzemelteti az életét, az idővel törékennyé válik, mert kimerül a rendszer. Napjainkban az emberek 80%-a így él sajnos. 

Ha te változtatni szeretnél ezen, akkor kezdd magaddal. Tápláld és szeretgesd vissza magadat egyensúlyba. Az öngondoskodás – a belénk kódolt tévhitekkel ellentétben, egyáltalán NEM önző dolog! Épp ellenkezőleg. Ez az egyetlen kiút, amit senki más nem fog helyetted végig járni. 

Tanuld meg tehát, hogyan tudsz jól gondoskodni magadról, és szerezd vissza az életerődet, az energiádat, mert nagy szükség van arra a fényre, amit te hordozol!
Változz, és változni fog a világ is körülötted! 

Segítőd a sorsfordításban,

Katalin

Ui: A V.Á.L.T.S.® Klub Funkcionális Mátrix tananyagai között ezt a témát is részletesebben körüljárjuk a Funkcionális Medicina oki megoldásainak mentén: hogyan állítsd helyre szervezeted stressz-adaptációs készségét és töltsd vissza az energia raktáraidat természetes módszerekkel.

 
Továbbá, a Funkcionális Medicina egész videó könyvtára is megnyílik számodra a tagsággal, nézd meg a részleteket ezen az oldalon: https://medkozpont.hu/valts-klub/


Szeretettel várunk a klubban!

Hasonló cikkek

>