Labor

Funkcionális Labor ÉrtelmezésItt találod, hogy milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetned a Funkcionális Labor Állapotfelméréshez.

Kattints ide a lista letöltéséhez.

A vérvételnek két lehetséges módja van:

1. Minden embernek, attól függetlenül, hogy vannak-e panaszai, vagy sem, minden évben érdemes a körzeti háziorvostól beutalót kérni egy széles laborvizsgálatra a prevenció jegyében. Ha gondos a háziorvosod, akihez jársz, akkor ezt a vizsgálatot egyébként is rutinszerűen elvégeztetni nálad minden évben egyszer, de ha nem, akkor Te kérheted ezt. Ha van ilyen laborleleted, és 2 hónapnál nem régebbi, akkor minden további nélkül tudjuk ezt használni a Funkcionális Értelmezéshez.

Ha nincs ilyen laborleleted, vagy nem tudod megoldani, hogy a háziorvosod az éves kivizsgálásod keretében elküldjön egy széles laborvizsgálatra, akkor sincs semmi baj, mert van egy jó pár laboratórium, ahol magánvizsgálat keretében el tudod végeztetni a szükséges vérvételt. Amennyiben segítségre van szükséged a szükséges vérvizsgálati paraméterekkel kapcsolatban, a vérvétel előtt készségesen állunk rendelkezésedre. A program keretén belül elvégzett empirikus állapotfelmérések elvégzése után segítünk neked a szükséges vérvételi paraméterek meghatározásában.

Kattints ide, hogy letöltsd a szükséges laborvizsgálatok listáját.

Save

Save

>