Labor

Funkcionális Labor ÉrtelmezésItt találod, hogy milyen vizsgálatokat érdemes elvégeztetned a Funkcionális Labor Állapotfelméréshez.

Kattints ide a lista letöltéséhez.

A vérvételnek két lehetséges módja van:

1. Minden embernek, attól függetlenül, hogy vannak-e panaszai, vagy sem, minden évben érdemes a körzeti háziorvostól beutalót kérni egy széles laborvizsgálatra. Ha gondos a háziodvosod, akihez jársz, akkor ezt a vizsgálatot egyébként is rutinszerűen elvégeztetni nálad minden évben egyszer, de ha nem, akkor minden további nélkül kérheted ezt. Ha van ilyen laborleleted, és 2 hónapnál nem régebbi, akkor minden további nélkül tudom használni a Funkcionális Értelmezéshez.

2. Ha nincs ilyen laborleleted, vagy nem tudod megoldani, hogy a háziorvosod az éves kivizsgálásod keretében elküldjön egy széles laborvizsgálatra, akkor sincs semmi baj, mert van egy jó pár laboratórium, ahol magánvizsgálat keretében el tudod végeztetni a szükséges vérvételt.
A M.E.D. központ szerződött partnere a Centrum Lab, ahol 20% listaár-kedvezménnyel lehet igénybe venni a laborvizsgálatokat. A kedvezmény igénybevételéhez szükséges információkat a programunkra jelentkezőknek e-mailen küldjük el – igény esetén. Itt tudod megnézni, hogy a Centrum Labornál magánvizsgálat keretében milyen áron tudod igényelni a labor vizsgálatokat. A kedvezményt kizárólag a Mammut és Árkád bevásárló központban található Centrum Labornál tudod igénybe venni.

Kattints ide, hogy letöltsd a szükséges laborvizsgálatok listáját.

 

Save

Save