Megosztás:

A héten zártuk a regisztrációt a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai felnőttképzésre. Ez a magas szintű szakmai képzés a Funkcionális Medicina elvein alapuló legátfogóbb szakmai képzés magyar nyelven, és a most induló tanévben is csodás szakmai közösség van alakulófélben!

Hálás a szívem, hogy mentor tanítványaimmal együtt valami nagy dolognak a részesei lehetünk, amivel közösen akár az egészségügy reformjához járulhatunk hozzá.

Ez az, amire most hatalmas nagy szüksége van az embereknek, jobban mint valaha.

Jelen valóságunk az emberiséget hidegzuhanyként ébresztette rá az egészség megőrzésének fontosságára, és a krónikus alapállapotokkal kapcsolatos rizikófaktorokra.

Márpedig ezek megelőzésére vagy visszafordítására a felszínes alternatívák helyett valódi, oki megoldásokra van szükség. És ebben a változtatásban Rád is szükség van!

A felszínes, tüneti, ideiglenes megoldások ugyan lehet, hogy szükséges, de távolról sem elégséges feltételei a hosszú távú megoldásnak.

És ezért van szükség olyan emberekre, olyan mentorokra a világnak, akik meg tudják mutatni ezt az utat: a változást a gyökérokoktól kezdve a belső egyensúly és ellenállóképesség felé.

EZ az én hivatásom:
hogy utat mutassak, hogy segítőd legyek a sorsfordításban.

Szeretném neked megköszönni, hogy követsz engem, hogy velem együtt érdeklődsz az önfejlesztés iránt!

A következő, hamarosan nyíló programom a Sorsfordító Életmódprogram lesz, ahol mentori támogatással tanulhatsz, ahol egy éven keresztül mutatom neked az utat és fogjuk a kezedet a sorsfordításod útján.

De addig is szeretnék hallani felőled, hogy mi az, amivel a hétről hétre megosztott blog videóimban és egyéb ingyenes anyagaimban is segíteni tudok neked.

Megköszönöm ha visszajelzel nekem, hogy a jövőben is olyan a témában tudjak segíteni, ami téged a legjobban érdekel!

Kérlek kattints ide és mondd el nekem a véleményedet.

Köszönöm, hogy szánsz erre pár percet és segítesz abban, hogy a jövőben is a te fejlődésedet szolgáljam!

Hasonló cikkek

>