EGYÉNI ORIENTÁCIÓS KONZULTÁCIÓ FOGLALÁS

Azon tűnődsz, vajon neked való a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogram?

Röviden szeretnénk neked bemutatni, miről is szól a V.Á.L.T.S.® Program, ez a Funkcionális Medicina elvein alapuló módszertan. 


Az elsődleges célunk, hogy visszaszerezd vitalitásodat, életerődet, energiádat! 

  • Tesszük ezt úgy, hogy olyan módszereket tanítunk neked, amivel segítünk megváltoztatni a gondolkodásmódodat, a szokásaidat. 
  • Segítünk neked felderíteni olyan okozati faktorokat, amelyek egyensúlytalanságokat okoznak a szervezeted működésében.
  • Sorsfordításod útján pedig soha nem hagyunk magadra! Szakértői segítségre és mentori támogatásra mindig számíthatsz az utadon, ha velünk tartasz a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódprogramban.

Az alábbi regisztráció kitöltésével lehetőséged nyílik arra, hogy egy 60 perces egyéni konzultáció keretében átbeszéljük a téged leginkább foglalkoztató kihívásokat, és kiderítsük, hogyan tudjuk elkezdeni a közös munkát. 

A regisztráció után, a MED Központ szakavatott mentoránál tudod lefoglalni az egyéni Online konzultációd időpontját, majd kapni fogsz néhány állapotfelmérési kérdőívet.

A megbeszélésen lehetőség nyílik az előzetes állapotfelmérésekből nyert ismeretek, és az általad megosztott információk illetve kérdések mentén meghatározni a soron következő lépéseket. 

Nagy szeretettel várunk az orientációs konzultáción! 

Ismerd meg a M.E.D. Központ mentorát, akivel az egyéni konzultáció során találkozhatsz.

Papp Szilvia Katalin

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor

ISMERD MEG SZILVIT (Kattints)

Szilvi vagyok, a M.E.D. Központ mentorcsapatának tagja, V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor.

2012. végén kaptam meg a Hashimoto diagnózisomat, akkor eldöntöttem, hogy ebbe nem törődők bele és meg fogok gyógyulni. Az életem gyökeresen megváltozott, azóta testileg-lelkileg újraépítem magam és persze rengeteget tanulok ebben a témában.

Évek teltek el útkereséssel, kipróbáltam diétákat, szedtem ezt-azt, de valahogy éreztem, hogy nem áll össze a kép. 2016-ban csatlakoztam az Autoimmun Mentorprogramhoz és pár hét után elkezdtem érezni, hogy az egészségkirakósom egyre több darabja kerül el a helyére.

Folytattam a tanulást, az egészség- és önfejlesztést. Egy idő után már nemcsak a saját problémáimat láttam át, hanem másokét is. 2019-ben Kokavecz Kata meghívott a MED mentorcsapatába, hogy az ő oldalán is tudjak segíteni a kérdezőknek. Az elmúlt években rengeteget tanulhattam a Támogatói fórumban felmerült kérdésekből, a több tucat tanulóval folytatott egyéni konzultációból.

Az egészségfejlesztés a hivatásommá vált. V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmódmentorként segítek visszavenni az irányítást, megtalálni azokat a pontokat, ahol érdemes változtatni és támogatlak az életmódváltásban. Szívügyem a női hormonegyensúly, azonban bármilyen egészségügyi kihívással is szembesülsz, együtt megtaláljuk a következő lépést!

Konzultáció foglalás

A konzultáció foglalás menete
  • Töltsd ki a megrendelő űrlapot, majd intézkedj a konzultáció díjának kiegyenlítéséről
  • A sikeres megrendelést követően emailben megkapod a számlát (díjfizetés esetén), valamint rögtön lefoglalhatod a konzultációd időpontját.
  • A sikeres foglalást követően megkapod a visszaigazolást a csatlakozási linkkel együtt, amire az általad kiválasztott időpontban rá kell kattintanod, és a "másik oldalon" várni fog téged a Mentorod.
  • A visszaigazolási e-mailben fognak érkezni az állapotfelmérési kérdőívek is, amelyeket a konzultáció előtt lesz szükséges Online kitöltened és beküldened. 

Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

Adatkezelési tájékoztató

>