Autoimmun Sorsfordító Program


5 éves jubileumi

KÖNYVBEMUTATÓ és OLVASÓI TALÁLKOZÓ

Autoimmun Sorsfordító Program könyv

2022. NOVEMBER 25-ÉN

17-20 ÓRÁIG

MagNet Közösségi Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98.

Autoimmun Sorsfordító Program

5 éves jubileumi

KÖNYVBEMUTATÓ 

és

OLVASÓI TALÁLKOZÓ


2022. NOVEMBER 25-ÉN

17-20 ÓRÁIG

MagNet Közösségi Ház

1062 Budapest, Andrássy út 98.

Autoimmun Sorsfordító Program könyv

HOGYAN SEGÍTHET NEKED EZ A KÖNYV?

Ha krónikus gyulladásos tünetekkel küzdesz - az ízületi gyulladásoktól kezdve az asztmán, az ekcémákon, a szív- és érrendszeri betegségeken át az autoimmun betegségekig -, akkor ez a könyv Neked szól. A könyvben megmutatom, hogy mi okozza a sokszor rejtélyesnek, misztikusnak látszó tüneteket, és - saját példámon keresztül szemléltetve - azt is elárulom, hogy a valódi okokat felderítve, azokat megcélozva hogyan kerülhet a Te szervezeted is újra egyensúlyba.

Kokavecz Katalin

Mit mondanak mások a könyvről?

Dr. Guseo András

Dr. Guseo András
ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa,
a funkcionális orvoslás gyakorlója

„Ez a könyv biblia mindenki számára, aki ma akármilyen autoimmun betegségben szenved, és segíteni szeretné magát abban, hogy teljesebb életet éljen.”

Benkő Éva_

Dr. Benkő Éva
orvos, akupunktőr

„Egyre nagyobb teret nyernek azok a hiánypótló, »alulról jövő« kezdeményezések, amelyek a korábban gyógyíthatatlannak tartott betegségekben reményt, kiutat, akár teljes tünetmentességet is hozhatnak a rászorulóknak. Kokavecz Kata - saját gyógyulása nyomán - könyvében utat mutat a személyes felelősségvállalás iránt elkötelezett betegeknek. Népegészségügyi szempontból mindannyiunk közös érdeke, hogy az új lehetőségeket az akadémikus orvoslás integrálni tudja standard eredményeibe.”

Pongor-Juhász Attila_

Pongor-Juhász Attila
a Pongor Publishing Üzleti Bestseller Kiadó alapító-tulajdonosa

„Kokavecz Katára nagyon büszke vagyok! Egyrészt azért, mert hashimotósként olyan tudásanyagot ad át nekem magyarul, amit eddig csak angolul érhettem el, másrészt pedig azért, mivel olyan hitelesen, saját példáival alátámasztva segít nekem életmódot változtatni, ahogyan nem hittem, hogy valaki idehaza segíteni tud. Először személyes sorscsapásként gondoltam az autoimmun betegségemre, de Katának köszönhetően már reménnyel telve dolgozom magamon. Ha neki sikerült, akkor nekem is fog!”

BalogVioletta_

Balog Violetta

“Ajánlom a könyvet mindenkinek, akik hozzám hasonlóan autoimmun vagy más gyulladásos betegségben szenvednek, kiutat keresnek, és hajlandóak változtatni életmódjukon a gyógyulás érdekében. Ebben a könyvben a szerző nem csak a számos kiváló tanítótól szerzett tudását, hanem az évek során összegyűjtött tapasztalatait adja át. Olvasás közben átragad rád a lelkesedése, és az a kulcsfontosságú szemléletmód is, hogy az irányítás a Te kezedben van.”

Lipták Nóra
diétás tanfolyamvezető, Diéták & Álmok

“Ha Neked is autoimmun betegséged van, vagy pusztán felismerted, hogy a szervezeted és immunrendszered egészséges működéséhez szükség van arra, hogy az emésztőrendszerednek, bélrendszerednek válogatottan jó minőségű táplálékot biztosíts, akkor ez a könyv pont Neked szól. Kata története azért is hiteles, mert tényleg minden nap tesz azért, hogy tünetmentes legyen, és a szervezet működésére egészében tekint, amit befolyásol a táplálkozásunkon túl a lelki állapotunk, a környezetünk által bennünket ért hatások és fizikai aktivitásunk is.”

Fakras Viktória_

Farkas Viktória (Kicsi Vú)
Az 5 elem konyha szakértője

“Kata könyvében a holisztikus szemlélet fogott meg a legjobban. Nem elégszik meg a táplálkozás megváltoztatásával, hanem rendszerszintű megújulásra biztatja az olvasóit. Hiszen az egészségünk ugyanúgy függ az alvásunktól, az aktivitásunktól, az érzelmi-mentális terheinktől és a személyes környezetünktől, mint az étrendünktől.”


A SZERZŐRŐL

Kokavecz Katalin
Kokavecz N Katalin

MSc, FDN-P, AFDNP member

Az Autoimmun sorsfordító program és
V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódprogram szerzője
A V.Á.L.T.S.®️ Funkcionális Életmódmentor felnőttképzés vezetője

WahlsProtocolHealthPracitioner-Certified
FDN
GT5P-logo-certified
AFDNP
Certified Lifebook Leader Badge

„A könyv szerzőjénél autoimmun pajzsmirigy-alulműködést állapítottak meg. Elindult a hagyományos kezelés útján, ami nem volt kielégítő számára. Keresgélt, majd rátalált az új útra, és kezébe vette sorsa irányítását. A megfelelő étrend kialakítása és az életmódváltás hatására állapota napról napra javult, a pajzsmirigy ellenes ellenanyagok szintje fokozatosan normalizálódott. Ennek ellenére nem elégedett meg a puszta tényekkel, tovább képezte magát, tökéletesítette módszerét, ötvözte külföldi mentorainak módszereit, létrehozva ezáltal egy új »hungarikumot«, a V.Á.L.T.S.® 5 pontos egészségjavító programját.

Katalin módszere nem csupán az autoimmun pajzsmirigybetegek segítésére alkalmas, hanem az összes többi autoimmun betegség megszelídítésére is, hiszen az alapproblémák valahol a háttérben ugyanazon tőről fakadnak. Kitartó rendszerességgel végzett céltudatos étkezéssel, életmódváltással az eredendően progresszív, egyre több gondot okozó, és egyre több szervrendszert érintő kórképet meg lehet szelídíteni: a szervek elleni agresszió csökkenthető, ezáltal a progresszió leállítható, sőt meg is fordítható.

Ez minden krónikus »gyógyíthatatlannak« mondott autoimmun beteg álma. Íme, a megvalósult álom. Ha autoimmun beteg, kövesse Katalint és módszerét a tünetmentességhez vezető úton! A könyvet melegen ajánlom azon kollégáimnak is, akik autoimmun betegek gondozásával foglalkoznak.”

Dr. Guseo András
ideggyógyász és pszichiáter, az orvostudomány kandidátusa,
a funkcionális orvoslás gyakorlója

valts grafika

Akár azért olvasod ezt a könyvet, mert magad is érintett vagy egy (esetleg több) autoimmun betegségben, akár azért, mert valamelyik közvetlen családtagod, gyermeked, párod vagy ismerősöd érintett benne, és segíteni akarsz rajtuk, vagy egyszerűen egészségtudatosan élsz, szeretnéd elkerülni a krónikus gyulladásos állapotokat, és hosszú távon megtartani vitalitásodat, jó helyen jársz!

Kerülj egyensúlyba!  V.Á.L.T.S.®, és legyél követendő példa a Téged körülvevő emberek számára!

NÉZZ BELE A KÖNYVEMBE!


KÖNYV ELŐRENDELÉSI KEDVEZMÉNY

Az Autoimmun Sorsfordító Program könyv legújabb kiadását egy személyes könyvbemutató keretében ismerheted meg, személyesen a szerzőtől, ahol dedikálásra is lesz lehetőséged.

Előrendelési kedvezmény

Autoimmun Sorsfordító Program könyv

(Nyomtatott könyv)

Kedvezményes előrendelési ár:

Bruttó 7.990 Ft/db helyett

6.990 Ft/db

Előrendelt példányodat a  könyvbemutatón dedikálva tudod átvenni személyesen, vagy kérheted a kiszállítást futárszolgálattal.


A könyvbemutatón a helyszínen is lesz lehetőséged a könyv és a napló megvásárlására, készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőséggel. 

Megrendelés menete
1. lépés

Kattints a Megrendelem gombra

A megjelenő űrlapon állítsd be a megrendelni kívánt darabszámot. Töltsd ki a számlázási adatokat. 

2. lépés

Válaszd ki az Átvétel módját

Válaszd ki az űrlapon, hogy személyesen veszed át a megrendelésed a November 25-i könyvbemutatón, vagy futárszolgálattal kéred a kiszállítást. 

Kiszállítás esetén a szállítási díj összege a Szállítási cím beírása után jelenik meg. A kiszállítások futárszolgálattal november 28-tól indulnak. 

3. lépés

Legyen tiéd egy V.Á.L.T.S.® Napló is kedvezményes áron!

Most lehetőséged van az Autoimmun Sorsfordító Program könyv mellé egy V.Á.L.T.S.®

Naplót is rendelni, kedvezményes áron! 

A Napló teljes ára 6.990 Ft helyett, most 5.500 Ft, és a könyvvel egyidőben kerül átadásra, kiszállításra. 

Használd ki a könyvbemutató kedvezményt!

3. lépés

Véglegesítsd megrendelésed

Ha minden szükséges információt megadtál az űrlapon, nincs más dolgod, mint a megrendelésed kiegyenlítésével véglegesítened megrendelésed bankkártyával.


Van már korábbi kiadású könyved? 

Ha már van könyved a korábbi kiadásból, akkor is szeretettel várlak az olvasói találkozón ugyanott!

Hozd el a könyvedet, naplódat és ha szeretnéd, van lehetőséged dedikáltatni a könyvbemutatón, valamint szívesen meghallgatom véleményedet az Autoimmun Sorsfordító Program könyvről. 


Az olvasói találkozó regisztrációhoz kötött, itt tudsz jelentkezni

Könyv dedikálás kép

SOK SZERETETTEL VÁRLAK A KÖNYVBEMUTATÓN, 2022. NOVEMBER 25-ÉN 17 ÓRÁTÓL!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Nekem már van korábbi kiadású könyvem, részt vehetek a könyvbemutatón?

A könyvbemutatón korlátozott létszámban lehet részt venni, ezért abban az esetben, ha már van könyved, az utolsó egy órában lesz lehetőséged annak dedikálására. Tehát 19 órától várlak szeretettel. 

Részvételi szándékodat az alábbi űrlap kitöltésével tudod jelezni felém.

Nem tudok ott lenni a könyvbemutatón, kérhetem a könyv kiszállítását?

Igen, a könyvet kérheted kiszállítással futárszolgálat segítségével.

A könyvek kiszállítása 2022. november 28-tól kezdődnek. 

Több könyvet is vásárolhatok?

Igen, a megrendelő űrlapon állítsd be a kívánt darabszámot, és ennyit készítünk elő számodra a bemutatón.  

Vásárolhatok a helyszínen?

Igen, lesz lehetőség a könyvbemutatón megvásárolni a könyvet és a naplót is. Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség közül választhatsz. 

Mi a különbség az új kiadás és a régi kiadás között? Érdemes megvásárolnom, ha nekem már megvan a könyved előző kiadása?

A könyv legújabb, 3. kiadása aktualizált, frissített tartalommal és új borítóval kerül kiadásra. A benne foglalt 5 pontos egészség javító program tartalmát tekintve, a korábbi kiadások és a legújabb jelenlegi alapján is ugyanúgy meg tudod valósítani a programot, emiatt nem szükséges, hogy újra megvásárold a könyvet magadnak. Viszont ha ismersz olyat, akinek szintén hasznos lehet, akkor köszönöm, ha ajánlod, vagy megveszed neki ajándékba. 

Ha neked már van könyved, az utolsó egy órában lesz lehetőséged annak dedikálására a rendezvényen. Tehát 19 órától várlak szeretettel. 

Az olvasói találkozó regisztrációhoz kötött, itt tudsz jelentkezni