Megosztás:

Megtisztelő, hogy pár hete Dr. Guseo András vendégelőadójaként taníthattam egy modult az Autoimmun rendezvényén a Lurdy házban.

Hihetetlen jó érzés, hogy végre nem csak külföldön tudok fotózkodni a funkcionális egészségfejlesztést képviselő és oktató mentoraimmal, hanem végre itthon is! 🙂

A funkcionális szemlélet Dr. Guseo munkásságának köszönhetően itthon is kezd beszivárogni az orvosi köztudatba is! Büszke vagyok rá, hogy ha egy kicsit is, de én is részese lehetek ennek a folyamatnak!

Ami viszont az igazi valóság ezzel kapcsolatban a British Medical Journal jelentései alapján, hogy az egészségügyi alapkutatások eredményeinek közzétételétől számított 17 évnek kell eltelnie ahhoz, hogy az újszerű ismeretek valóban meg is jelenjenek az orvosi gyakorlatban. 

Mit is jelent ez? 

Ahogyan amerikai mentoromtól, Dr. Tom O’Bryantól tanultam, a rejtett gluténérzékenységgel kapcsolatban például azt jelenti, hogy bár a Nemzetközi Cöliákia Kongresszus több, mint két éve elismerte létező jelenségként a rejtett gluténérzékenységet, az orvosi gyakorlatban még mindig csak a cöliákiát veszik komolyan a gluténnal összefüggő emésztőrendszeri és más, rendszer-szintű problémák hátterében. ( Cöliákia, amikor is a szervezet autoimmun támadást indít a vékonybél saját szövetei ellen, ha az illető glutén tartalmú ételt fogyaszt)

Tehát ha valaki érzékeny a gluténra de nem cöliákiás, akkor a tünetei ellenére sem fog valódi válaszokat kapni még legalább 15 éven keresztül a problémáira, és továbbra is panaszai lesznek, mert a statisztikák alapján még minimum 15 évig várnia kell arra, hogy az őt kezelő szakemberhez egyáltalán eljusson az információ, hogyan kell megfelelően tesztelni, és hogy mit kell tennie, hogy segíteni tudjon.

És ez nem csak a rejtett gluténérzékenységgel kapcsolatban van így, hanem sok-sok egyéb ‘misztikusnak’ tűnő problémával és tünettel, amivel kapcsolatban hagyományos keretek között egyenlőre ritkán kaphatunk valódi válaszokat.

Dr. Terry Wahls sem várta ki a 17 évet!

A konvencionális keretek között fellelhető valódi válaszok hiánya indította el legfőbb mentoromat, Dr. Terry Wahls-t (lásd a képen) is azon az úton, amit funkcionális egészségfejlesztésnek hívnak, és aminek a stratégiái mentén ő maga a tolószékből állt fel, visszafordítva súlyos autoimmun betegsége, a Sclerosis Multiplex tüneteit.

Dr. Terry is úgy döntött, hogy nem várja meg azt a 17 évet, amíg a legújabb funkcionális egészségfejlesztési ismeretek eljutnak az orvosok hagyományosan alkalmazott gyakorlatai közé. Ő maga is orvos, de valódi válaszokra végül máshol lelt.

 

 

A jövő medicinájában, amit FUNKCIONÁLIS EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSNEK hívnak!

 

Tanulj MOST!

Ha Te sem szeretnél 17 évet várni, hogy megismerd a legújabb funkcionális egészségfejlesztési ismereteket, akkor tanulj most! A tudás elérhető, hiszen külföldi tanulmányaim során nekem is sikerült elsajátítanom ezeket az ismereteket, és azt a célt tűztem ki, hogy megosszam ezt a tudást Veled!

  • Ha Te is szeretnéd megtanulni ezeket a jövő-generációs egészségfejlesztési ismereteket, hogy alkalmazni tudd saját önfejlesztésedre,
  • Ha egészségfejlesztéssel foglalkozó szakember vagy, és segíteni szeretnél másokon is a valódi okoktól kezdve – valódi megoldások mentén,
  • Ha nem tudsz angolul és/vagy nincs lehetőséged külföldön tanulni, akkor gyere és tanulj velem!

Az Ezokurzus Képzési Központ szervezésében, közreműködésemmel indul hamarosan egy 3 napos előadás-sorozat a funkcionális egészségfejlesztés jegyében, ahol bevezetlek ezekbe az újszerű irányzatokba! Ne várj 17 évet! Tanulj, és alkalmazd a jövő-generációs ismereteteket MOST!

A képzésre ide kattintva tudsz jelentkezni.

Siess, mert a helyek száma korlátozott! A képzés június 10-én indul.

Hasonló cikkek

>