2022. július 29.

Megosztás:

Kígyókakinak története van, ami számodra is fontos lehet.

A képen látható kis szivacs kaki figurát 2018-ban szereztem. 
Ajándékba kapta minden tanuló (ahogyan én is) Dr. Terry Wahls konferenciáján. Nem is gondolnád, de ez a becses ajándék fontos jelentést hordoz. 

Azon a képzésen is nagyon sok szó esett róla, miért fontos, hogy mindig ilyen “mosolygós” és ilyen kígyó alakú legyen és arról, hogyan tehetjük azzá! 
Hiszen a funkcionális egészségfejlesztésnek szó szerint EZ az alfája-omegája:

Eddig sem vicceltem a fentiekkel, de még komolyabbra fordítva a szót: kígyókakit nem csak a fenti képről tudod beazonosítani, hanem a BRISTOL széklet táblázatból is, ami az egyik legfontosabb állapotfelmérési mérce. Az lenne az ideális, ha a skála szerinti “kígyókakit” tudnád produkálni, a formáját és állagát tekintve. (Lásd “Típus 4” a táblázatban)


kép forrása: https://aranyer.info/tudastar/bristol-szeklet-skala

Látod már, amit látnod kell?
És akkor is ezt látod, amikor a sajátodra kukkantasz rá? 

Ha megnézed, és nem ő mosolyog vissza rád, akkor érdemes lehet bekukkantani a “motorháztető” alá is, és neked is megtanulni olyan stratégiákat, amivel újra mosolygóssá és kígyó alakúvá tudod “varázsolni” őt.

Hidd el, megéri! 

Jól érzed: ebbe a témába van hová mélyebben beleásni magunkat, és ezt meg is fogjuk tenni a V.Á.L.T.S.® Klub augusztusi fókusz hónapjában, ahol az aktuális téma pontosan ez lesz: az emésztési funkciózavarok és megoldások.

Ha úgy érzed, te is szeretnél erről témázni, akkor ne tartsd vissza magadat. 
Ez pontosan az a közösség, ahol egyáltalán nem ciki felhozni a kaki témát sem, sőt! 

Ha tehát szeretnél megtanulni haladó stratégiákat is arról, hogyan optimalizáld az emésztésed a Funkcionális Medicina elvei mentén, akkor gyere és csatlakozz a V.Á.L.T.S.® Klubba. (Ha még nem lennél tag:) 

Az augusztusi fókusz hónapra már csak vasárnapig tudsz jönni, ezen a linken keresztül: https://medkozpont.hu/valts-klub/

Szeretettel várunk a sorsfordítók között a V.Á.L.T.S.® Klubban! 

Hasonló cikkek

>