Megosztás:

Akár ott voltál velünk a szombati Sorsfordító Napon, akár nem, íme egy pár pillanatkép és vélemények a kulisszák mögül.

Inspirációként küldöm, hogy te is lendületet szerezz belőlük a saját sorsfordító utadhoz!

Pár vélemény a Sorsfordító Nap résztvevőitől:

“Az egész Nap egy nagyon fontos tanítás volt, IMÁDTAM❤️”

“A V.Á.L.T.S.® 5×5 mantrákat nem lehet elégszer ismételni, átnézni. „Az elefántot is meg lehet enni, csak apró darabokban.”

“Nagyon nagy odafigyeléssel semmi sem lehetetlen. És ha mindent ügyesen megcsinálunk, jobb lesz az egészségem.”

“Nagyszerűen átláthattuk azt a rendszert, amit tanítasz, ami a teljes harmónia záloga.”

“A Sorsfordító Nap további megerősítést abban, hogy amit 2021. január 1-én elkezdtem, az első száz napom után is folytatni fogom.”

“Van remény amit sose szabad elengedni. A kitaposott utat megismerve, megfelelő kitartással és elszántsággal az állapotom romlása megállítható illetve vissza is fordítható.”

“Nagyon vártam ezt a mai Online Rendezvényed, mert tudtam, hogy nemcsak sok új infót kapok, de biztosra tudtam, hogy nagyon jól fogom magam érezni, mert nagyon kedves előadásmódod van, nagyon le tudod kötni az ember figyelmét a csodálatosan pozitív kisugárzásoddal, egyszerűen nem lehet Rád nem figyelni. Nagyon szépen köszönöm a mai napot, FANTASZTIKUS volt!”

“Rendkívül tartalmas, lélekemelő volt. Emberileg, szakmailag, technikailag magas színvonalú. Példaértékű a csapatmunkátok. Jól esett az empátia is.”

“Szerintem nagyon jól felépített, gazdag program volt. Kellően átfogó képet adott az autoimmun protokollról, sok új ismerettel gyarapodtam. Nagyon tetszik az a rendszerszemlélet amit közvetítesz. A személyes példák megerősítőek, rendkívül támogatók.”

“Nagyon sok információt kaptam. Ajánlom mindenkinek, aki gondolkozik a változtatásban.”

“Nagyon tetszett, hogy megnézhettem sok tapasztalt, gyógyult embertársam elbeszélését arról, hogy nekik mit adott ez a program.”

“Vártam már ezt a napot, nagyon, készültem is rá! Tudom, hogy jó úton járok, a hitem továbbra is erős, de a hepe-hupák amik bármikor jöhetnek,és jöttek is, most megint kiegyenesedtek! Újra feltöltődtek a lelki energia raktáraim, erősítést kaptam a folytatáshoz!”

Ha te is szeretnéd (újra) feltölteni a testi-lelki raktáraidat, és átélni mindezt utólag, a Sorsfordító Nap felvételével megteheted!

Ide kattintva tudod megrendelni a rendezvény felvételét, benne a tanításokkal.

 

Hasonló cikkek

>