AIP recept- Marhahúsos-narancsos stir fry

AIP recept- Marhahúsos-narancsos stir fry

A stir fry egy kínai főzési technika, aminek a lényege, hogy az összetevőket forró wokban vagy serpenyőben kevés zsiradékkal rázva- kevergetve gyorsan megsütjük. Ebben a melegben jól jön, ha nem kell sokáig a tűzhely mellett állni vagy órákig sütni a húst a sütőben.
Tálald nyers vegyes salátával, karfiolpürével.

Tovább

AIP recept- Marhahúsos sült zöldségek

AIP recept- Marhahúsos sült zöldségek

Wokban dobva-rázva sütve igazán könnyen és gyorsan elkészül ez a fogás. Ha előkészített (mirelit) zöldségeket használsz, akkor az elkészítési időt még inkább lerövidítheted. Ráadásul ha figyelsz a zöldségek arányára, akkor ebben az egytálételben benne lesz a 3 csészényi zöldségmatekod is. A színeseket a sárgarépa, a kéneseket a brokkoli és a karfiol, a zöld leveleseket a pak choi képviseli.

Az ízletes fűszerezés pedig többek közt gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatásával járul hozzá, hogy a testedet sejtszintről a legjobban tápláld. Tovább

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com