okt


28

Azt szeretem a szezonalitásban, hogy így mindig változatosan tudok enni, soha nem lesz unalmas. Nyár végén már várom a tök- és a káposztaszezont. Ezeket igazán sokféleképpen el lehet készíteni.

márc


25

Az extra zselatinos alaplé nemcsak gasztronómiai szempontból fontos. Egyrészt valóban ízletesebbek lesznek a felhasználásával készült levesek, ételek, azonban a bélrendszeri regeneráció szempontjából is kulcsszerepe van. Ebben a receptben is főszerepet kap az alaplé, így az ízlelőbimbóink és a bélfalunk egyaránt hálásak lesznek.

márc


11

Ez a finom, egészséges töltött sütőtök quinoával, áfonyával, kelkáposztával és csicseriborsóval egy szuper visszavezetős étel, amely a vegetáriánus irányzatba is beleilleszthető. A korábbi receptek közt találsz már jó néhány visszavezetőset, lapozz vissza bátran.

nov


10

Pulykagombóc saláta Veres Krisztina receptje Forrás: The Wahls Protocol – Cooking for Life