máj


21

Az igazi, meleg tavasz egyértelmű jele számomra, amikor a piacon és a zöldségeseknél megjelenik a spárga. Ha szemeztél már ezzel a zöldséggel, de nem igazán tudod, hogy mit készíts el belőle, akkor figyelj, mert a következő néhány receptben a spárga lesz a főszerepben. Készíthesz belőle olyan különlegességet, mint a garnéla spárgával, de baconbe csavarva gyors

ápr


09

A spenót szezonja áprilisban kezdődik és novemberig eltart, azonban a legízletesebb ilyenkor tavasszal, illetve ősszel. A spenótról lehet, hogy a klasszikus főzelék jut eszedbe, de számos más elkészítési mód létezik. Beleteheted spenótos-avokádós csirkeburgerbe, egytálételbe, zöldturmixba.

márc


25

Az extra zselatinos alaplé nemcsak gasztronómiai szempontból fontos. Egyrészt valóban ízletesebbek lesznek a felhasználásával készült levesek, ételek, azonban a bélrendszeri regeneráció szempontjából is kulcsszerepe van. Ebben a receptben is főszerepet kap az alaplé, így az ízlelőbimbóink és a bélfalunk egyaránt hálásak lesznek.

márc


18

A mai recept egy remek tavaszköszöntő krémleves, azonban szinte egész évben el tudod készíteni friss alapanyagokból.