okt


14

A hűvös, őszi időben testet-lelket melegíti, ha forró krémleveseket kortyolgatunk. A zellernek és a póréhagymának szinte egész évben szezonja van. Azonban a téli póréhagyma vastagabb, alkalmasabb levesek készítésére. Mind a zellernek, mind a póréhagymának karakteres íze van, így igazán ízletes, különleges ételt varázsolhatsz az asztalra.

júl


22

Nyáron is kulcsfontosságú a csontleves alaplé fogyasztása, de ilyenkor nem kívánunk forró leveseket kortyolni. Helyette inkább hűs, könnyű itókára vágyunk.

jún


30

A csicsókával kapcsolatban gyakran felmerül a kérdés, hogy fogyaszható-e az AIP eliminációs időszakban. Nos, beleférhet, ugyanakkor nem mindenkinek. Miért?

jún


24

Ha a spárgaszezon végén még sikerül megcsípned egy köteg zöld spárgát, akkor ebben a rekkenő hőségben csinálj belőle egytálételt.