Zöldfűszeres sültcsirke

Zöldfűszeres sültcsirke

Az egészben sült csirke sütése nem bonyolult, azonban ha még nem csináltad, tarthatsz attól, hogyan fog rendesen átsülni. Ezen segít, ha kicsit szétbontod, eltávolítod a gerincét és kiteríted mint egy pillangót, így a egyenletesen át tud sülni, a bőre pedig mindenhol ropogós lesz. Ezt a szétbontási technikát “spatchcock”-nak is nevezik.

Tovább

Nyári saláta

Nyári saláta

Az immunrendszer egyensúlyát segít aktiválni a valódi ételekből álló, toxinmentes, gyulladáscsökkentő étkezés. Ez a könnyű nyári saláta épp ilyen.
Tovább

Édesburgonya saláta

Édesburgonya saláta

Azoktól, akik már csinálják az eliminációt egy ideje, gyakran hallom, hogy unják az édesburgonyát. A változatosság megteremtésének egyik módja, hogy váltogasd a batáta fajtákat: a narancssárga mellett próbáld ki a fehér és lila húsú fajtákat is. Mostanában kezdődik a batátaszezon, itt az ideje a kísérletezésnek 🙂 Tovább

Édes sült pecsenye

Édes sült pecsenye

Ezen a rendhagyó húsvéton is szeretnék egy ünnepi recepttel kedveskedni neked. 🐰
Ez az édes sült pecsenye méltán kerülhet az ünnepi asztalra. 😋

Tovább