aug


26

Azoktól, akik már csinálják az eliminációt egy ideje, gyakran hallom, hogy unják az édesburgonyát. A változatosság megteremtésének egyik módja, hogy váltogasd a batáta fajtákat: a narancssárga mellett próbáld ki a fehér és lila húsú fajtákat is. Mostanában kezdődik a batátaszezon, itt az ideje a kísérletezésnek 🙂

dec


20

Íme egy újabb menüötlet az ünnepekre ? Ez a recept most nem feltétlen arról szól, hogy minél hamarabb legyen kész, hiszen a főételnek kell idő, ⏳ hogy elkészüljön, de elfő magában, szépen csendben, addig a leves és a desszert vígan elkészül.

márc


13

Ott a fincsi legeltetett marhahús, de nem tudod, hogy mit főzz belőle? Mindig csak AIP pörkölt? Hagyma, hús, só esetleg egy kis kurkuma. Isteni ez is, de ha valami izgalmasabbra vágysz, akkor dobd fel pár zöldséggel, adj hozzá egy kis fokhagymát és gyömbért.

nov


28

Kóstold meg ezt a tartalmas, tápláló fogást, ami bármelyik főétkezésnek megállja a helyét, de akár köretként is fogyaszthatod.