Funkcionális Életmód Mentor Képzés Bemutatkozó Webinárium

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés

Kokavecz Katalin bemutatja...
V.Á.L.T.S.​® Funkcionális Életmód Mentor Képzés

Bemutatkozó Webinárium
2019.05.17 péntek 17:00-19:30


​Élő Internetes közvetítés a 2019 júniusban induló 1 éves mentor képzés részleteiről, továbbá:

  • MEGLEPETÉS nemzetközi vendégek
  • kérdezz&felelek
  • ajándék regisztrációs bónusz

V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés

​A Funkcionális Medicina elvein alapuló Életmódprogram legátfogóbb képzése Magyarországon! 
Felnőttképzési nyilvántartási engedéllyel rendelkező, tanúsítványt adó
​1 éves képzés (144 képzési óra) 

​A webináriumon részletesen is megismerheted a szakmai képzés tartalmát.

​Íme egy kis ízelítő, mi mindent fogsz megtanulni a 2019 júniusban induló  V.Á.L.T.S.​® ​Funkcionális Életmód Mentor 1 éves képzésen:

a funkcionális medicina rendszer-szemléletét és a modern funkcionális állapotfelmérések használatának metódusait

​a jövő funkcionális medicina módszertanait is integráló, tudományosan alátámasztott táplálkozási irányzatokat és stratégiákat, amivel az emberi szervezet sejt szintről képes megújulni és újra egyensúlyba kerülni

​a kutatásokkal alátámasztott funkcionális életmód stratégiákat, amelyekkel az emberi szervezet természetes és holisztikus módszerek mentén képes megújulni

​a funkcionális medicina életmódprogram stratégiáinak jövőbe mutató holisztikus trendjeit tudományos szempontokból is megközelítve és alátámasztva, ismereteidet nemzetközi szakértők tolmácsolásával is bővítve.

​a funkcionális labor állapotfelmérés eszközrendszerének használatát, amellyel képessé válhatsz arra, hogy laborvizsgálatokkal eredményeiből funkcionális állapotfelméréseket végezz

​a gyakorlatba ültethető holisztikus, gondolkodásmódbeli sémákat felülíró stratégiákat a komplex egészségügyi kihívások megoldására

​A képzést bemutató webinárium nem csak egy hagyományos előadás... Ez egy nemzetközi megmerülés a funkcionális medicina szakmai bugyraiba, ahol ízelítőt kapsz a június elején induló 1 éves kurzusról is!

Ezt tudnod kell…

A képzési programra a hivatalos regisztráció május 18-án indul. A 144 képzési órás, egy éves szakmai program a tervek szerint mindössze egyszer nyílik meg egy évben, LIMITÁLT létszámmal, először 2019 júniusban.

A regisztrációkat a jelentkezések sorrendjében tudjuk elfogadni a rendelkezésre álló létszámkeret figyelembevételével, ezért ha komolyan gondolod a csatlakozást, mindenképpen érdemes lesz részt venned a május 17-i nyitó webináriumon!

Az élő Internetes közvetítésen ​megtudhatsz minden további részletet a kurzus nyitása előtt, és kedvezményes áron tudod lefoglalni a helyedet az 1 éves képzésre.

​A Webinárium házigazdája és a V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor Képzés alapítója és szakmai vezetője

Kokavecz KatalinMSc, FDN-P, AFDNP member
Funkcionális Diagnosztikai és Táplálkozási Mentor
Functional Diagnostic Nutrition® Heatlh Coach The Wahls Protocol® Practitioner

Kokavecz Katalin a M.E.D. központ alapítója, a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogram és a funkcionális medicina módszertanon alapuló V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor szakmai képzés megalkotója, valamint az Autoimmun sorsfordító program könyv és mentorprogram szerzője.

A funkcionális medicina szakmai bugyraiba saját egészségügyi problémái megoldása kapcsán ásta bele magát legelőször. Amerikában, a Funkcionális Medicina bölcsőjében, első kézből tanult szakmai mentoraitól. Több, szakirányú külföldi egyetemi kurzus és tanfolyam elvégzése után, 2014-ben az amerikai Functional Diagnostic Nutrition képzésen is diplomát szerzett, ahol az ismeretek megszerzésének útja párhuzamosan vezetett keresztül a saját problémái megoldásán.

A mai napig, folyamatosan fejleszti ismereteit a funkcionális medicina exponenciálisan fejlődő diszciplinájában.

2018-ban Dr. Terry Wahls autoimmun állapotokat célzó protokolljának, - Wahls Protocol - hivatalos mentorává vált - elsőként Európában - valamint számos külföldi képzésen tanulta a Funkcionális Laboros Állapotfelmérés módszertant, ami munkájában és tanításaiban hatékonyan egészíti ki és támogatja a funkcionális életmódprogram elveit.

Ezeket a szakmai ismereteket adja át szakzsargontól mentes közérthető magyar nyelven azok számára, akik szeretnék megtanulni azt a rendszer-orientált és személyre szabott egészségfejlesztési szemléletet, amelyben a hangsúly nem az egyes állapotok tüneti kezelésén nyugszik, hanem áthelyeződik a valódi okok feltérképezésére, és azok természetes módszereken alapuló, táplálkozási-és életmódváltoztatással történő megoldására.

Katalin tanításai az önismereti munkára összpontosítanak, hiszen az egészség megőrzése és támogatása önfejlesztési feladat. A kurzusban átadott ismerek nem tartoznak a gyógyítás vagy tanácsadás körébe, és nem helyettesítik az orvosi diagnózist és kezelést, de nagyon hatékonyan kiegészíthetik azt.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármi kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, bátran tedd fel az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu címen, készségesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre!

​Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy ​​kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

​Adatkezelési tájékoztató

>