Funkcionális Medicina Egészségprogram

​V.Á.L.T.S.® Funkcionális Életmód Mentor képzés

Kokavecz Katalin bemutatja...

Ez nem egy hagyományos konferencia… Ez az egészség-átalakulás élményeivel egybekötött nemzetközi mélymerülés a funkcionális medicina szakmai bugyraiba!

Gyere, csatlakozz a funkcionális egészség-mozgalomhoz, és terjesszük el az egészség járványát Magyarországon, és szerte a világban!

Indulás:

2019. Május 18-19.-én

A Funkcionális Medicina hazai és nemzetközi szakértőivel.

Miért olyan egyedülálló az életmódtábor-konferencia?

 • ​Első kézből értesülhetsz a funkcionális medicina legújabb ismereteiről hazai és nemzetközi szakértőktől
 • ​Egy olyan hős teremtő közösség tagja leszel, akik hasonló gondolkodásmód mentén tanulni, fejlődni szeretnének és ezáltal jobbá tenni a világot, a saját életüket és szeretteik életét
 • ​Megismerhetsz olyan stratégiákat és eszközöket, amelyek használatával az egészségügyi kihívások valódi okaihoz kerülhetsz közelebb, hogy célzott segítséget tudj alkalmazni azok megoldásában

A funkcionális egészségfejlesztés legfőbb pillérei mentén, ismerd meg...

a funkcionális medicina rendszer-szemléletét és a modern funkcionális állapotfelmérések használatának metódusait

​a jövő funkcionális medicina módszertanait is integráló, tudományosan alátámasztott táplálkozási irányzatokat és stratégiákat, amivel az emberi szervezet sejt szintről képes megújulni és újra egyensúlyba kerülni

​a kutatásokkal alátámasztott funkcionális életmód stratégiákat, amelyekkel az emberi szervezet természetes és holisztikus módszerek mentén képes megújulni

​a funkcionális medicina életmódprogram stratégiáinak jövőbe mutató holisztikus trendjeit tudományos szempontokból is megközelítve és alátámasztva, ismereteidet nemzetközi szakértők tolmácsolásával is bővítve.

​a funkcionális labor állapotfelmérés eszközrendszerének használatát, amellyel képessé válhatsz arra, hogy laborvizsgálatokkal eredményeiből funkcionális állapotfelméréseket végezz

​a gyakorlatba ültethető holisztikus, gondolkodásmódbeli sémákat felülíró stratégiákat a komplex egészségügyi kihívások megoldására

Mit mondanak azok, akik már részt vettek Kokavecz Katalin rendezvényein és programjain?

"


​Nagyon tanulságos, és lebilincselő volt. Úgy érzem ez a tudás a jövő tudása, és örülök hogy részese lehetek ennek már most.


​H. Márta

"


​Profin megszervezett , nagyon jó hangulatban előadott magas szakmai színvonalú napon vettem részt​K. Kornélia

"


​Hatalmas ismeretanyag olyan strukturáltan és közéérthetően átadva, hogy kalapom emelem előtted! Ezáltal sokkal könnyeben emészthetővé válik a téma, helyükre kerülnek a mozaikdarabkák.


​R. Zsófia

"


​Tökéletes! Nagyon profin felépített, nagyon gazdag tudásbázissal.


​Péter Anett

"


​Az,hogy hiteles vagy, nem is kérdés,hiszen saját Magad vagy a példa. Olyan kedvesen és alázattal dolgozol velünk,ami számomra,mint magántanár számára követendő példa.Egy olyan dolgot vettem észre még,ami nagyon fontos,hogy valaki jó legyen, az a tűz a szemedben, az odaadás és az érdeklődés tüze, ami még ott csillog.


​S. Gaby

"


​Nagyon tetszik, hogy szerteágazó tudásra tehettem szert általad és hogy a programban végtelen türelemmel válaszolsz minden kérdésre, problémára!​G. Zsófia

"


​Hosszas sikertelen öngyógyítás után találtam Katalin tanításaira, aminek következtében felismertem a tüneteim mögött húzódó összefüggéseket. Gyógyulás csak úgy történhet, ha a valódi okokig ásunk le a mélyre és onnan építkezünk újra.


​F. Marianna

"


​Tengernyi ismeret, amit számomra a tanításaid adtak! Hatalmas segítség az általad érthetően előadott tudományos ismeretek sora, amihez nélküled soha-soha nem jutottam volna. Hálás szívvel köszönöm!


​L. Zsuzsó

"


​Számomra rendkívül értékes, hogy nem a szakma nyelvét használva, mindig törekedsz arra, hogy mindenki számára érthető legyen az átadott információ. Nagyon ritka, hogy valaki ekkora alázattal, türelemmel, ossza meg tudását! Hála és köszönet érte!​S. Éva

Az exkluzív, közösségformáló szakmai rendezvény Budapesten a Verdi Grand Hotelben kerül megrendezésre 2019 Május 18-19-én.

A rendezvény hotel weboldalát ide kattintva éred el.


Előzetes programtervezet

 • Első nap: Május 18. Szombat
 • Második nap: Május 19. Vasárnap
 • ​7:30 - 8:30 Funkcionális Életmódtábor szekció. Jóga, meditáció.
 • ​8:30 - 9:00 Funkcionális Életmódtábor reggeli a V.Á.L.T.S.® funkcionális táplálkozási program szerint (autoimmun eliminációs protokoll választási lehetőség)
 • ​9:00 - 10:00 Emocionális toxinok szerepe, felderítése és kitakarítása a funkcionális egészségfejlesztésben. (Dr. Eva Detko, biokémikus-pszichológus Angliából. Az előadás nyelve angol, tolmácsolással magyarra)
 • ​10:00 - 11:00 Funkcionális bélrendszeri regeneráció és humán mikrobiom rehabilitáció az immunrendszer kiegyensúlyozására, fertőzések legyőzésére és a betegségek elleni küzdelemben (Kiran Krishnan, mikrobiológus Amerikából. Az előadás nyelve angol, tolmácsolással magyarra)
 • ​11:00 - 11:30 Szünet
 • ​11:30 - 12:30 Gyermekek és krónikus egészségügyi kihívások. Autizmus spektrum zavar, ételérzékenységek, viselkedési zavarok, kognitív kihívások, emésztőrendszeri panaszok a gyermekkorban és a felnőttek körében. Megoldási lehetőségek a funkcionális szemlélet tükrében. (Karen Hubert, funkcionális táplálkozási és klinikai szakértő Amerikából Az előadás nyelve angol, tolmácsolással magyarra)
 • ​12:30 - 14:00 Ebédszünet, Funkcionális Életmódtábor ebéd a V.Á.L.T.S.® funkcionális táplálkozási program szerint (autoimmun eliminációs protokoll választási lehetőség)& VIP szekció (beszélgetés az előadókkal)
 • ​14:00 - 15:30 Szakértői fórum panel. Funkcionális Medicina nemzetközi kitekintés és kerekasztal-beszélgetés tolmácsolással. (Dr. Guseo András, Dr. Eva Detko, Kiran Krishnan, Karen Hubert, Kokavecz Katalin. A kerekasztal beszélgetés nyelve angol, tolmácsolással magyarra)
 • ​15: 30 - 16:30 Szünet, Funkcionális Életmódtábor uzsonna a V.Á.L.T.S.® funkcionális táplálkozási program szerint (autoimmun eliminációs protokoll választási lehetőség)& VIP szekció (beszélgetés az előadókkal)
 • Clock
  ​16:30 - 18:00 A Funkcionális Egészség Mátrix (2. rész). Az alapvető funkcionális rendszerek területei és egyensúlytalanságának helyreállítási lehetőségei és összefüggései (vércukor kontroll, energia kontroll, emésztőrendszer, testsúly kontroll, méregtelenítés, bőrproblémák, neurológiai panaszok, pajzsmirigy, hormonális egyensúlytalanságok) - Kokavecz Katalin

A Funkcionális Medicina Egészségprogram házigazdája

A nevem Kokavecz Katalin, az Autoimmun Sorsfordító Program könyv és a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogram megalkotója vagyok.

Amikor 2012-ben elindultam a sorsfordítás útján, tele voltam kérdésekkel, kétségekkel, és nagyon nehezemre esett változtatni és egyedül elindulni.

Visszatekintve már egyáltalán nem tűnik olyan nehéznek, de akkor nagyon nagyra értékeltem volna egy szakmai támogató közeget, ahol tudok kérdezni, ahol szakszerű válaszokra lelhetek, és ahol lendületet és motivációt kaphatok.
Nem adtam fel. Kerestem, kutattam és így találtam rá a funkcionális medicina irányzatára az egészségfejlesztésben, és arra a szakmai közösségre, és külföldi mentoraimra, akiktől tanultam és tanulok.

Egészen Amerikáig, a Funkcionális Medicina bölcsőjéig mentem el az ismeretek megszerzéséhez, ahonnan a mai napig tanulok. Azt a célt tűztem ki magam elé, hogy saját sorsfordításom eredményeiből, és külföldi mentoraimtól tanulva, a funkcionális medicina ismeretanyagát a saját anyanyelvemen közvetítsem azok számára, akik valódi okokat célzó természetes módszereket, a jövő medicinájának megoldásait keresik saját maguknak és a hozzájuk forduló embertársaik számára.

Azért hoztam létre Funkcionális Medicina Egészségprogram Nemzetközi Konferencia & Életmódtábort, hogy életre hívjam azt a hazai önfejlesztő és tudatos teremtő közösséget, 

akik részt vállalnak abban a misszióban, hogy a krónikus betegségek helyett az egészségjárvány terjedjen el a világban!

​Dr. Eva Detko  //  ​Anglia

​​biokémikus-pszichológus

The best kinds of testimonials are ones that tell a small story and include specific details. This is much more powerful than a generic testimonial that simply say "I love this product!" or something similarly vague.

​Dr. Guseo András  //  ​Magyarország

ideggyógyász, pszichiáter, fejfájás specialista
a funkcionális gyógyászat hazai képviselője

The best kinds of testimonials are ones that tell a small story and include specific details. This is much more powerful than a generic testimonial that simply say "I love this product!" or something similarly vague.

​Kiran Krishnan  //  ​​Amerika

​mikrobiológus

The best kinds of testimonials are ones that tell a small story and include specific details. This is much more powerful than a generic testimonial that simply say "I love this product!" or something similarly vague.

​​Karen Hubert  //  ​​​Amerika

​funkcionális táplálkozási és klinikai szakértő

The best kinds of testimonials are ones that tell a small story and include specific details. This is much more powerful than a generic testimonial that simply say "I love this product!" or something similarly vague.

​Szabó Balázs   //  ​​Magyarország

​mikrobiológus

The best kinds of testimonials are ones that tell a small story and include specific details. This is much more powerful than a generic testimonial that simply say "I love this product!" or something similarly vague.

A Funkcionális Életmódtábor Élménye

A rendezvény hétvégéjén éld át a Funkcionális Medicina Egészségprogramot úgy, ahogyan a gyakorlatban is csinálnád, és ahogyan Te magad is ajánlanád a hozzád fordulóknak.

Az Életmódtábor élményét ne csak elméletben, hanem gyakorlatban is rögzítsd!
Amennyiben az Életmódtábor csomagban jössz a rendezvényre, akkor máris szintet lépsz a tanulásban (hiszen Te így személyesen is beszélgethetsz a rendezvény szakértőivel), és szintet lépsz a megvalósításban is, hiszen ezen a két napon nem csak beszélünk róla, hanem veled együtt CSINÁLJUK is a V.Á.L.T.S.® funkcionális életmódprogram étrendi és életmód pilléreit egyaránt. Így azon sem kell aggódnod, hogyan tápláld magad egészségesen egy hosszú szakmai konferencián, sőt az összeállított menü garantáltan nem csak program-kompatibilis, de nagyon finom is lesz!

​Ezeket kapod, ha az Életmódtábor csomagban jössz a rendezvényre:

 • Funkcionális Életmódtábor teljes ellátásos étkezés (szombaton reggeli, ebéd, vacsora, vasárnap reggeli, ebéd, uzsonna) a V.Á.L.T.S.® funkcionális táplálkozási program szerint, autoimmun eliminációs protokoll választási lehetőséggel.
 • Funkcionális Életmódtábor szekciók szombat és vasárnap reggel (jóga, mediációs közös gyakorlás)
 • ​​VIP ültetés a teremben a szakmai előadókhoz legközelebbi sorokban
 • check
  ​VIP szekciókon való részvétel lehetősége, ahol személyesen beszélgethetsz a szakértőkkel
 • check
  ​Előzetes kérdezési lehetőség a szakértői fórum panel szekcióra

KÜLÖNLEGES LEHETŐSÉG, HOGY SZINTET LÉPJ AZ EGÉSZSÉGED, ÉS SZAKMAI ISMERETEID FEJLESZTÉSÉBEN!

Közösség

​Tanulás

​Nemzetközi kapcsolatok

​Inspiráció

​Oknyomozás

​Innováció

​Megoldások

​Alkalmazások

JEGYÁRAK

 KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNY: 2019. FEBRUÁR 28-IG 

00
​Nap
00
Óra
00
​Perc
00
​Másodperc

Nemzetközi Szakmai Konferencia belépőjegy


 • ​konferencia belépőjegy

XXXXX Ft

Nemzetközi Szakmai Konferencia & Életmódtábor program-csomag


 • ​konferencia belépőjegy
 • Funkcionális Életmódtábor teljes ellátásos étkezés (szombaton reggeli, ebéd, vacsora, vasárnap reggeli, ebéd, uzsonna) a V.Á.L.T.S.® funkcionális táplálkozási program szerint, autoimmun eliminációs protokoll választási lehetőséggel.
 • Funkcionális Életmódtábor szekciók szombat és vasárnap reggel (jóga, mediációs közös gyakorlás)
 • check
  ​VIP ültetés a teremben a szakmai előadókhoz legközelebbi sorokban
 • check
  ​VIP szekciókon való részvétel lehetősége, ahol személyesen beszélgethetsz a szakértőkkel
 • check
  ​Előzetes kérdezési lehetőség a szakértői fórum panel szekcióra

YYYYYY Ft

Több jegyet szeretnél váltani? Kattints ide, ha egyszerre több jegyet szeretnél vásárolni.

KÉRDÉSED VAN?

Ha bármi kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, bátran tedd fel az ugyfelszolgalat@medkozpont.hu címen, készségesen válaszolunk minden felmerülő kérdésre!

A feltüntetett árak Bruttó árak.Ezen az oldalon illetve a rendezvényen átadott információk kizárólag tájékoztató jellegűek! Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. A feltüntetett és átadott információkat mindenki a saját felelősségére használja.A jelentkezéssel a résztvevő elismeri és elfogadja az alábbi együttműködési feltételeket.Az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazása és felhasználása kizárólag az olvasó, illetve a programban résztvevő személy felelőssége. Az átadott információk pusztán tájékoztatásra szolgálnak és az előadó egyéni tapasztalatainak megosztására szolgálnak, információs jelleggel. A Program vezetője Kokavecz N Katalin semmilyen körülmények között nem vállal felelősséget az átadott ismeretek egyéni gyakorlati alkalmazását illetően.A fenti program vezetője orvosilag nem képzett. Az információk egyéni alkalmazása semmilyen esetben nem helyettesítik az orvosi diagnózist, és az orvosi, illetőleg dietetikus által előírt tanácsokat! Bármilyen étrendi- és életmódbeli változtatással kapcsolatban feltétlenül ki kell kérni a kezelőorvos véleményét!

​Az itt található információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Nem szolgálnak arra, hogy diagnosztizáljanak vagy ​​kezeljenek bármilyen betegséget vagy állapotot. Bővebben

​Adatkezelési tájékoztató

>